Veliko i humano srce Amadeus benda!

Uprkos veoma lošim vremenskim uslovima, ove momke to nije sprečilo da održe još jedan u nizu veoma uspešnih nastupa, ovoga puta u Knjaževcu, na kome su prikupljena sredstva za malog Luku koji boluje od cerebralne paralize

  • 0

Amadeus bend nastavio je sa nizom humanitarnih koncerata, koje već godinama organizuju, kako bi prikupili sredstva za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Uprkos veoma lošim vremenskim uslovima, ove momke to nije sprečilo da održe još jedan u nizu veoma uspešnih nastupa, ovoga puta u Knjaževcu, na kome su prikupljena sredstva za malog Luku koji boluje od cerebralne paralize.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon koncerta na kome su još jednom pokazali zbog čega su jedan od najpopularnijih i najhumanijih bendova na našim prostorima, Amadeus se uputio i u Ćupriju gde su bolnici poklonili lekove u vrednosti od 100.000 dinara. Takođe, iako je na putevima sneg i led, nije ih sprečilo da odu i do Aranđelovca, kako bi donirali klackalice i ljuljaške vrtiću u Bukoviku.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovi momci još jednom su dokazali svoju humanost i ogromno srce, te su ispunili svoja data obećanja i tu se ne zaustavljaju.

- Malo nam je problem predstavljao sneg i led ali smo uspeli. Sve u svemu, 17. januar je jedan od najlepših dana u našim životima - rekao je Aca Stanimirović.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA