≫ 

Tamara Đurić otišla pod nož: IZVADILA 6 REBARA, pa pokazala novu guzu! (FOTO)

Tamara Đurić je navodno operisana u jednoj privatnoj klinici u inostranstvu kako bi njena zadnjica izgledala veće, i potpuno se oporavila od estetskog zahvata

  • 34

Ako je verovati najnovijim pričama u vezi sa nimalo dosadnim životom bivše učesnice "Farme", kontroverzne Tamare Đurić, starleta se nedavno podvrgla hirurškoj intervenciji vađenja rebara!

Ja sam carica u krevetu, svaka želja mora da mi bude ispunjena: Tamara otkrila kakav seks najviše voli!

Tamara je navodno učinila to radi atraktivnijeg izgleda - kako bi njena guza izgledala veće, a samim tim i struk tanje! Operacija je urađena u inostranstvu, a kompletne troškove od nekoliko hiljada evra snosio je imućni hrvatski biznismen, sa kojim je Đurićeva nedavno okončala vezu, a koji joj je nešto ranije navodno kupio i luksuzni stan u centru Beograda u vrednosti od 200.000 evra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Tamara se podvrgla estetskoj intervenciji vađenja rebara. Ona je još pred Novu godinu zakazala intervenciju na jednoj uglednoj privatnoj klinici u inostranstvu, a već u prvim danima januara izvadila je šest rebara. Kompletne troškove operacije platio je biznismen iz Hrvatske, sa kojim je Tamara nedavno raskinula - izjavio je izvor blizak Tamari, koja je očigledno više nego zadovoljna "novim" izgledom svoje guze (i struka), pa se pohvalila na Instagramu.

- Već se oporavila od operacije, a trenutno je i više nego zadovoljna svojim izgledom. Rebra je izvadila prvenstveno da bi njena zadnjica izgledala veće, a onda i da bi imala tanji struk - završio je isti izvor za "Pink.rs".

Foto: Facebook/Tamara-Đuric-Official Foto: Facebook/Tamara-Đuric-Official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    22. januar 2017 | 21:10

    Bog nek joj je u pomoći

  • Pametnica519

    22. januar 2017 | 21:46

    Neko vadi rebra i placa hiljadama evra a neko umire od gladi i hladnoce...dobro dosli u Srbiju

  • Dundo Maro

    22. januar 2017 | 21:02

    Mozak neka izvadi...Uzas jedan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA