ZVEZDE GRANDA 2012: Darko Martinović pobednik, Nikolina i Milica ispale u prva dva kruga! (FOTO)

IZNENAĐENJE: Slepi pevač s Cetinja osvojio titulu, stan i album. Drugi Aleksa Radenković, treće mesto Nikoli Nešiću

  • 16

U "Grandovom" studiju na Košutnjaku održalo se veliko finale takmičenja "Zvezde Granda". Publici, žiriju i televizijskom auditorijumu predstavilo se deset poznatih takmičara:  Nikolina KovačMilica Pavlović, Vanja Mijatović, Andreana Čekić, Slobodan Rakić, Darko Martinović, Aleksa Radenković, Nikola Nešić, Nadica Ademov i Miroslav Radulović.

Posle devet meseci takmičenja, od više od 10.000 prijavljenih talenata mesto na tronu naći će se samo za jednog od njih.

Finale je počelo u 21.30, a publika je bodrila svoje favorite ne štedeći glasove i dlanove. Prvi je nastupio Darko Martinović sa pesmom "Nije ljubav stvar". Zatim se predstavila Nadica Ademov, a za njom je svoje pevačke sposobnosti pokazao je Nikola Nešić. Takmičari su se smenjivali kao na traci, a potom je došlo vreme da direktor "Grand produkcije"  Saša Popović napravi prvu dramu. Posle nastupa takmičara, red je došao za glasanje. Kandidati su bili nestrpljivi, kao i njihovi verni navijači. Prema njihovim izrazima lica, nije im bilo lako. Neizvesnost je rasla iz minuta u minut.

Saša Popović otkrio je rezultate glasanja. U prvom krugu ispali su Slobodan Rakić (sa 8.641 glasom) i Nikolina Kovač (9.633 glasa), koja je važila za jednog od favorita.

Usledila je druga runda pesama, a potom i druga runda glasanja, nakon koje se za dramatiku opet pobrinuo Saša Popović. Publika je odlučila da posle 220.000 glasova u šest veličanstvenih nema mesta za Andreanu Čekić (17.665) i Milicu Pavlović (17.386 glasova), koje su takođe mnogi unapred videli na tronu!

Takmičenje se nastavlja, iznenađenja se nastavljaju. Sledi treći krug, treća pesma, treća trauma za ove mlade ljude.  Posle 290.000 prebrojanih glasova prvo je ispala Vanja Mijatović (sa 26.155 glasova), a zatim i Nadica Ademov  (31.303).

Među Top 4 ušla su četiri muškarca, od kojih su se trojica vratili iz baraža - Nikola Nešić, Miroslav Radulović, Aleksa Radenković i Darko Martinović.

I na kraju od ova četiri musketara publika je izaberala pobednika. Buka je bila neviđena, kao i sama atmosfera u "Grandovom" studiju na Košutnjaku.

Na četvrtom mestu završio je Trsteničanin Miroslav Mirče Radulović (42.384 glasa), "bronzanu medalju", pesmu i LCD televizor osvojio je Nikola Nešić (62.420), a posle velike tenzije utešnom nagradom (automobil i album) morao je da se zadovolji Aleksa Radenković (69.362), što je značilo da je pobednik ovo godišnje sezone i neprikosnovena Zvezda Granda 2012. - Darko Martinović  

Darko Martinović, koji je osvojio (73.193) glasova publike dobio je stan u Beogradu, muzički album i podršku najveće muzičke produkcije na Balkanu.

Ukupno je u finalu stiglo neverovatnih 358.144 SMS glasova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija Arsic Krstic

    24. jun 2012 | 02:04

    E nemogu da verujem ...kakva nekultura ...SLEPI PEVAC...kao da mi neznamo da decko ne vidi...i kao da to mora da se spomene...

  • tanja

    24. jun 2012 | 10:05

    prosto ne mogu da verujem da je neko mogao ovakav tekst da napise!!!iznenadjenje, pa slepi pevac...kad nesto pisete barem se potrudite da budete objektivni jer sam uvod ovog teksta me razbesneo i nemam zelju da citam ostatak.

  • Kristina

    24. jun 2012 | 15:01

    Bravo Darko,sve najbolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA