≫ 

JELENU PREGLEDALI PSIHIJATRI IZ "LAZE LAZAREVIĆ": Ovo je prava istina o Krunićkinom pokušaju samoubistva!

Jelena Krunić je doživela nervni slom nakon što je čula da dečko Daki Savić planira da je ostavi, a nakon toga je šokirala gledaoce kada je pokazala ruku u zavojima

  • 62

Pošto je čula od Ljube Pantović da će dečko da je ostavi, jer se ne ponaša pristojno, Jelena Krunić je bukvalno doživela nervni slom! Bacila je bubicu, a onda je počela da udara u vrata od tuš kabine, saopštila je produkcija.

POKUŠAJ SAMOUBISTVA U PAROVIMA: Jelena Krunić presekla vene! (FOTO)

Ubrzo se smirila i legla da odmara. Pošto se probudila, ponovo se rasplakala i rukom udarila u lampu koja je bila iznad kreveta, lampa se razbila u paramparčad, a Jelena Krunić se posekla. Odmah je odvežena dežurnom lekaru, a s obzirom da je ranije pokazivala znake depresije i anksioznosti, zbog čega pije i terapiju, kao i zbog napetosti u kojoj se našla kad joj je saopšteno da će je ostaviti dečko sa kojim je planirala budućnost, preporuka je bila da je pregleda psihijatar.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Jelenu Krunić su pregledali psihijatri Laze Lazarević, sa kojima Hepi televizija sarađuje i čiji stručnjaci uredno kontrolišu psihičko stanje takmičara "Parova".

NEMOJ, STANI! Jelena Krunić dobila NERVNI SLOM u "Parovima", lomila sve po vili! (VIDEO)

Krunićeva je sve vreme negirala suicidne ideje, objasnila da se povredila u naletu besa, posle čega joj je propisano mirovanje i odmor.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Uveče se, međutim, pojavila u programu, kada ju je pozvao dečko, koji joj je rekao da je podržava i da je neće ostaviti.

- Ušla sam da bih zaradila novac za bolesnog oca - rekla je Jelena.

Gledam jedinog pravog muškarca u mom životu KAKO NESTAJE! Jelena Krunić GRCALA U SUZAMA tokom ispovesti o bolesnom ocu!

- Nije dobro što sam ovo uradila, jer sam povredila sebe i naudila sebi, a to više neću ni zbog koga da radim. Nije u redu da mi momak čita poruke, proverava, zove prijatelje i govori da napustim rijaliti, inače će me ostaviti, jer neću to da uradim i ne mogu. I mama zna da je sve što sam pričala na poligrafu već poznato, ne znam što vas to sada povređuje.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Jelena je dodala da nije tačno da je želela da se se iseče, već da razbije lampu, prilikom čega se posekla. Inače, ovo je drugi put da se ona povredi razbijajući nešto; prošli put je se isto dogodilo kad je razbila

staklo vile i isekla prst.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alooooo

    9. februar 2017 | 23:38

    Pa neka izadje vise iz prokletog rijalitija ako joj je stalo do roditelja i decka! Kakav bre novac?! Ona ce doziveti infarkt u ovom programu.Zena ima ozbiljne psihicke probleme i ovo je mnogo tuzno i tragicno.Najbolje bi joj bilo da izadje i povuce se iz javnosti zauvek,tu mislim i na drustvene mreze i sve.

  • Dudule

    9. februar 2017 | 23:46

    Samo za Lazu L.

  • Mara

    9. februar 2017 | 23:42

    Strah zivotu kalja obraz cesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA