NEVIĐENO U RIJALITIJU: Takmičarka iskukala povratak u Parove i vratila se U KARTONSKOJ KUTIJI! (VIDEO) (FOTO)

Iako je produkcija danas donela surovu odluku, jedna takmičarka je uspela da ih smekša da je vrate u rijaliti

  • 11

Posle rigorozne odluke o diskvalifikaciji, Slađana Petrušić je molila produkciju da je ne izbacuju iz "Parova", pa makar je vratili i u običnoj kartonskoj kutiji, kao paket!

NEMILOSRDNA PRODUKCIJA! Seča favorita, petoro takmičara izbačeno iz "Parova" posle bekstva iz rijalitija!

Kad je videla da su svi za koje je mislila da će je podržati u borbi da im se ukinu kazne, odustali od toga i rekli da im ne smeta što će ostati bez dela novca, pokunjila se i Slađana Petrušić, koja je čitavo poslepodne pregovarala sa produkcijom da je vrati u rijaliti.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Uprkos tome što je produkcija, odlučna da kazni one koji se oglušuju o pravila učešća u rijalitiju, donela odluku da vilu napusti, Slađana je satima pregovarala oko povratka. Prihvatila je sve kazne, nije postavljala nijedno pitanje, samo da se vrati nazad.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Produkcija joj je onda izašla u susret... Vratila ju je u program, u kartonskoj kutiji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    14. februar 2017 | 01:21

    Dno dna, rekli pa porekli. Sramota je sto su je i doveli ponovo posle onog divljastva koje je pokazala u prošlim parovima ali po gledanosti se i vidi kako je to publika primila. Taman sam htela da krenem da povremeno pogledam ali posle ovoga ne pada mi na pamet, samo ovo sto pročitam ovuda.

  • Одмах !

    14. februar 2017 | 13:46

    1.Избацити све ! 2.Деконтаминирати и освештати кућу. 3.Угасити "Хепи ТВ" а њихову зграду уступити незбринутој деци или слично.

  • ja

    14. februar 2017 | 09:51

    Verovatno će i Miljanu vratiti ,ali za nju treba veća ambalaža ...dok Hepi traži u čemu će Miljanu uzeti u sobu...dotle mama Marija "riba" i Miljanu i Hepi televiziju ,a tata preti bokserskim umecima ako mu ne vrate "zlatnu koku" u rijaliti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA