≫ 

NEMILOSRDNA PRODUKCIJA! Seča favorita, petoro takmičara izbačeno iz "Parova" posle bekstva iz rijalitija!

- Takmičari su u prvi mah poželeli da napuste rijaliti, što im je u skladu sa pravilima iz ugovora omogućeno, ali su ubrzo svi rekli da su se pokajali i jedan za drugim ulazili u program - navodi se u saopštenju televizije "Happy"

  • 34

Haos u "Parovima" se nastavlja, i nakon noćašnjeg bekstva čak 14 takmičara, konačno se oglasila i produkcija koja je saopštila da su iz rijalitija izbačeni najveći bukači - Tijana Ajfon, Slađana Petrušić, Miljana Kulič, Dado Solomun i Dragan Tošić.

PROCUREO SNIMAK! 02:45 ujutru! Evo šta se dešavalo pre nego što je 14 učesnika POBEGLO iz "Parova"! (VIDEO)

U saopštenju televizije "Happy", objašnjava se kako je došlo do velikog bekstva i zbog čega su pojedini učesnici strogo kažnjeni.

- Pošto ih je produkcija rijalitija "Parovi" dobro isplaniranim provokacijama podelila u dva tabora, jednom za i drugom protiv, puštajući ih da međusobno grade odnose, kojima će zabavljati gledaoce "Happy" televizije, pojedini učesnici su to shvatili preozbiljno, zaboravljajući da je program u kojem učestvuju pretežno zabavno-humoristički. Posle žestokih kazni, jer su u emisiji "Parovi" na vrućoj stolici, preterali u ponašanju prema gostu Srboljubu Subotiću, dovedenom da isprovocira novu takmičarku Ljubu Pantović i njenu ćerku Aleksandru, učesnici su se opet podelili u dve ekipe: one koji podržavaju kaznu produkcije i one koji se ne slažu. Vesna Rivas je tom prilikom nagrađena sa 500 evra zbog dobre saradnje sa produkcijom - tvrde iz produkcije rijalitija i iznose svoju verziju noćašnjih događaja.

- Između takmičara je, međutim, došlo do svađe, napadali su jedni druge, a u jednom trenutku, grupa koja nije podržavala nagradu od 500 evra koja je pripala Vesni Rivas, počela je da udara na glavna vrata, tražeći od produkcije da i oni dobiju nagradu za nešto, jer su ovog puta svi kažnjeni zbog nepristojnog ponašanja prema gostu u emisiji. Najgore je prošla Ljuba Pantović, kojoj je od honorara skinuto ravno hiljadu evra! Podsećamo, produkcija "Happy" televizije najstrože kažnjava agresiju, uništavanje imovine vile u kojoj borave i nepoštovanje produkcije - navodi se u saopštenju i dodaje da se većina begunaca predomilsila i vratila u vilu.

Printskrin: TV HAPPY Printskrin: TV HAPPY

- Takmičari, očajni što im je mnogo novca skinuto od honorara, u prvi mah su poželeli da napuste rijaliti, što im je u skladu sa pravilima iz ugovora omogućeno, ali su ubrzo svi rekli da su se pokajali i jedan za drugim, ulazili u program. Onda je, kao i do sada, produkcija rijalitija Parovi, uradila salto mortale i potpuno neočekivano, u program odbila da vrati vodeće aktere ovog događaja - Slađanu Petrušić, Tijanu Ajfon, Miljanu Kulić, Dada Solomuna i Dragana Tošića. Sada već bivši takmičari, već su se pohvalili novim fotografijama na društvenim mrežama - zaključuje se u saopštenju "Happy" televizije..

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    13. februar 2017 | 17:43

    A ove nesrecnice Pantovicku i ćerku joj ostaviše? Trebalo je njih dve prve da izbace i da se pridruže ovima, nikom ne bi nedostajale.

  • DARKO 100%

    13. februar 2017 | 17:37

    Trebali su i dalilu ,pa nek ide svojoj kuci da pravi sou parovi,oni se ponasaju kao da su oni stvorili tu televiziju,kao da se bez njih nemoze,ima i boljih od njih i zanimljivijih ljudi!!!

  • np

    13. februar 2017 | 17:38

    Hahaaaa ovi izbaceni a Ljuba i ona kamenjarka ostale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA