≫ 

SMRADU! Aleksandra pozvala sve robijaše da je gledaju, a onda je krenula BRUTALNO da pljuje Čabarkapu! (VIDEO)

Nakon što ju je Čabarkapa pomenuo u kontekstu koji joj se nije dopao, Aleksandra je nekontrolisano počela da ga vređa

  • 35

Aleksandar Čabarkapa iz zatvora je poslao pismo u kojem je pomenuo i Aleksandru Subotić sa kojom ima ćerku Magdalenu.

Aleksandra LIZALA GRUDI drugarici iz "Parova", a onda su se poskidale i pokazale OGROMNE guze! (FOTO)

Kako je rečeno u "Parovima", on je u pismu navodno napisao kako prema Aleksandri jeste osećao nešto, ali da mu nikad nije palo na pamet da napusti svoju ženu Klaudiju.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Aleksandru je razbesnela i sama činjenica da je on napisao pismo, a kada je čula koje sadržine - poludela je. Ona je prvo istakla kako se nada da svi zatvorenici gledaju "Parove" jer ima poruku za Čabarkapu:

Ljubina ćerka dobila NERVNI SLOM kada su joj saopštili gde je njen STRIC otišao posle skandaloznog gostovanja u "Parovima"!

- Ja se nadam da ovu emisiju gledaju svi zatvori Srbije! Nadam se da gleda i Aleksandar Čabarkapa, pa bih želela nešto da mu poručim, nadajući se da svi zatvorenici to gledaju... Nadam se da me gledaš, Saša, jer želela bih da ti poručim da si pička. Treba da te bude velika sramota zbog svega ovoga što radiš. Imaš dete sa mnom, pi*ko jedna! Ne smeš sebi da dozvoliš ovo sada što radiš - praviš mi haos, blamiraš me, šalješ neka pisma, uzdižeš Vesnu Rivas koja je mene ovde 20 dana maltretirala i vređala moje dete, zvala socijalnu službu... Je l' ti sa kurvom imaš dete?! Ako sam ja kurva ti si jedan smrad, pička, pošto dozvoljavaš da se ja vređam. Znači, koliko god mene puta ti ljudi gazili ti si još dva puta toliko zgažen jer si ti muškarac. Ti si jedan smrad, ti mene gaziš. Ti si pička i papučar, jer sve ovo radiš zbog svoje drage! Koliko si nisko pao! - vikala je Aleksandra.

Evo i snimka!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    17. februar 2017 | 23:54

    Не може ниже пасти...Речник јој је катастрофа.Да ли она има завршену основну школу

  • Zile

    18. februar 2017 | 00:28

    Kako je propao ovaj svet, zene ne umeju same sebe da cene a ocekuju da budu cenjene. Dete sta ocekujes od nekog ko ima svoju zenu i cetvoro dece cekas postovanje i ljubav jer imasa tobom dete... dete drago on ima sa svojom zakonitom zenom cetvoro koliko nju treba da ceni, postuje i brani kad je steko to sto jeste i ima toliku decu?

  • Draškić

    17. februar 2017 | 23:47

    Ako su činjenice takve dobro mu je i rekla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA