OSLOBOĐEN KRIVICE: Halid Muslimović platio kaznu od 80.000 dinara

Posle lakše saobraćajne nesreće u kojoj je naneo povrede maloletnoj M. P. pevač je bio osumnjičen za ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja

  • 6
Halid Muslimović Foto: Telegraf

Treće osnovno javno tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu protiv Halida Muslimovića, nakon što je pevač uplatio novčanu kaznu u iznosu od 80.000 dinara u humanitarne svrhe na namenski račun Vlade Srbije.

Priznao krivicu zbog povređene maloletnice: Halid Muslimović mora da plati kaznu od 80.000 dinara!

Pevač Halid Muslimović je u petak, 17. februara, oko 20 časova u Surčinskoj ulici u Beogradu svojim automobilom marke "pežo 307" zakačio i oborio maloletnu Minu P. zbog čega je bio osumnjičen za ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja. Nakon svojevoljnog i momentalnog priznavanja krivice, pevaču je naloženo da uplati novčanu kaznu od 80.000 dinara u humanitarne svrhe. 

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Nakon što je izvršio uplatu, Treće osnovno javno tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu protiv Muslimovića, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

On je napominuo da je u ovom slučaju primenjen institut "oportuniteta", koji se često primenjuje u lakšim saobraćajnim predmetima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Institut opotuniteta, odnosno odlaganje krivičnog gonjenja, primenjuje se za lakša krivična dela, uz obavezu da okrivljeni nešto uradi ili uplati određenu sumu novca u humanitarane svrhe, pre nego što se donese rešenje o odlaganju krivičnog gonjenja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DraganA

    20. februar 2017 | 17:05

    Zao mi ovog coveka jer mi se bas cini da je dobrica i ljudina i da se i sam potresao. Odusevio me je u TLZP. Devojcici zelim brz oporavak. Sreca pa je proslo tako kako je.

  • Јелена у земљи чуда

    20. februar 2017 | 17:13

    Све се добро завршило Богу хвала.

  • CVETIC MILANKA

    20. februar 2017 | 19:28

    ZAO MI JE HALIDA BIDELA SAM DA SE JAKO POTRESAO , A ZAO MI JE I DEVJCICE, HALIDE TI SI VELIKI COVEK BIJO I OSTAO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA