Držao sam je kao kap vode na dlanu, a vršen je pritisak da me PRITVORE! Evo šta je Simon ispričao o skandalu sa Milicom! (VIDEO)

- I te kako sam svestan posledica, ali to nije moglo da bude uzbegnuto, nikako. Devojka je otišla u policiju i prijavila me, da sam je premlaćivao i tukao godinu i po dana, da je padala u nesvest od mojih udaraca - rekao je Simon

  • 36

Nakon što je pre nedelju dana dao ekskluzivnu ispovest za Telegraf, Simon Šiklić odlučio je da i na malim ekranima ponovo sve ono što je i nama rekao.

EKSKLUZIVNO! Prva ispovest Simona Šiklića posle skandala sa Milicom Dabović! (VIDEO)

U želji za istinom, kako je istakao, ovaj profesionalni sportista ponavlja da nije tukao Milicu Dabović i da je vrlo svestan svih posledica.

- I te kako sam svestan posledica, ali to nije moglo da bude uzbegnuto, nikako. Devojka je otišla u policiju i prijavila me, da sam je premlaćivao i tukao godinu i po dana, da je padala u nesvest od mojih udaraca. A vidljiva je samo jedna štrafta, jedna ogrebotina...  Ali, verujem u pravosudne organe i verujem da će doneti ispravnu odluku. Sve je moglo bez tih ružnih reči i bez tih izjava. Nepotrebno je. To je između mene i nje. Sad, šta je ona iznosila... Iznosila je zato možda što je povređena bila, ne znam. Jer, ono što je ona rekla nema veze sa onim za šta ona mene tereti. To su sve nebuloze, notorne laži - izjavio je Simon.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

On je rekao da njegovo okruženje vrlo dobro zna kakav je on bio prema Milici:

- Većina tih mojih drugara veoma dobro znaju kakav sam ja bio prema njoj i znaju da sam je bukvalno držao kao kap vode na dlanu. Šokirani su jer znaju sve šta sam radio za nju i šta sam bio u stanju da učinim za nju. Ljudi su u šoku jer je ona iznosila jedne činjenice godinu i po dana i sad iznosi nešto sasvim drugo.

Nakon prve Simonove ispovesti oglasila se Milica Dabović, evo koju PORUKU je objavila! (FOTO)

Simon je rekao da je bio spreman da završi u CZ-u, te da on nigde ne beži:

- Svestan sam situacije kao i onog jutra kada sam se sam prijavio sa svojim advokatom. Iako je vršen pritisak da me pritvore, prosto, nije bilo nikave osnove da me pritvore. Jer, to premlaćivanje, kako oni to nazivaju, zna se šta je premlaćivanje. Bio sam to jutro spreman da budem u pritvoru, da idem u CZ. Ali, ne bežim, jer znam da nisam ništa skrivio. Ako se ovo reši dobro uzimam svoj pasoš i idem svojoj kući u Francusku. Ako se reši loše, mislim, ako me nekim slučajem pritvore - šta ćemo? I to je život, izdržaćemo sve - rekao je Šiklić.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Ukrao mi je 50.000 evra i hamer: Dabović "dozvolila" celoj Srbiji da vidi njenu prepisku sa momkom (FOTO)

On je istakao da se ne kaje ni zbog čega, ali da mu je žao što su svi planovi sa Milicom propali:

- Ne kajem se ni zbog čega, srećan sam. Sve što sam uradio, uradio sam jer sam to želeo, nemam zbog čega da se kajem. Pričali smo o braku i detetu, ali te neke sporne slike, zbog kojih je nastao sukob su sve prekinule. Krivo mi je, žao mi je, ali šta ćeš, tako je. Ako mogu neke slike da naštete nečijoj ljubavi onda je možda i najbolje da se tako desilo.

DRAMA SE NASTAVLJA: Simon prijavio Milicu policiji!

Simon je istakao da je protiv nasilja nad ženama, te da žene ne treba da da se biju ni psihički ni fizički. Na pitanje da li će se nakon ovoga vraćati za Srbiju, rekao je da hoće jer je ovo "samo jedna lekcija u životu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    1. mart 2017 | 10:17

    Meni žao ovog čoveka, stradao ni kriv ni dužan.

  • ...i td

    1. mart 2017 | 10:45

    Postujem zene ali Milica Dabovic je dokaz koliko"covek"moze nisko da padne. Imas pare,stan,kola,zavidnu sportsku karijeru...i to ti je malo,pa se eksponiras kroz nesto sto je mnogo ruzno i postajes zvezda rijalitija. Tvoj obraz i tvoja cast.Zivela.

  • Goran

    1. mart 2017 | 10:10

    Sad ga ubacite u parove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA