≫ 

GOTOVO JE! Čabarkapa poslao pismo u kojem priznaje da je U ISTO VREME bio sa majkom i ćerkom, a onda je Ljubu BRUTALNO uvredio! (VIDEO)

- Ne predstavljam sebe kao Don Žuana, ali posedujem prirodnu hemiju, što najbolje zna ženski rod. Na istu je odlepila Ljuba Pantović... - naveo je Čabarkapa u svom pismu

  • 9

Aleksandar Čabarkapa poslao je pismo produkciji "Parova" u kojem priznaje da je istovremeno bio sa majkom i ćerkom, upozoravajući kikbokserku da prestane da govori neistine, jer će javnosti dostaviti slike i snimke, kojih, kako navodi, ima mnogo, i koji će potrvditi ono što on piše i govori a to je: da je veza sa Ljubom bila strasna, ali da je ona počela da ga opseda, zbog čega mu je draže bilo da bude sa Aleksandrom, koja mu je rodila dete.

Pismo je koji je pročitao Čabarkapa pročitala je voditeljka.

- Prvo bih zamolio Aleksandru Subotić da se povodom ovog pisma ne razgoropadi jer ona, ja i mnogi drugi znamo istinu koja je došla da izađe na videlo. Aleksandra, ti poseduješ velike glasovne mogućnosti i glasnija si od kompletne Soni korporacije, i zato budi mirna koliko si lepa, jer moje prošlo pismo je bilo upozorenje Ljubi da pred svedocima ne laže, a ona je nastavila i sebi dala za pravo da iznosi nove brljotine i laži...

Moji dokazi i argumenti su jači od svih Ljubinih lažnih navoda, jer je sujeta te domino dame i te kako povređena. Pošto je po prvi put, i to od strane mene, bila ostavljena i odbačena kao trinaesto prase. Ljuba laže milionski auditorijum bez imalo skrupula i stida i ljubavnim trouglovima i četvorouglima za šta postoje mnogi dokazi, pa zamislite koliko su njene priče prazne i jalove i neutemeljene. Narodu prodaje maglu i lažni moral, misleći da će ti pridobiti glasove gledalaca, jer ona ima odnos prema novcu kao majka prema svom detetu, a za isti je spremna da uradi sve, i to je evidentno...

Nego da se vratimo na moj i njen odnos. Ne predstavljam sebe kao Don Žuana, ali posedujem prirodnu hemiju, što najbolje zna ženski rod. Na istu je odlepila Ljuba Pantović, od koje sam se jedva oslobodio njenim ulaskom u drugom rijalitiju, jer sam zbog obsednutosti iste malo vremena posvećivao Aleksandri, koja je već bila u blagoslovenom stanju, a njen, Ljubin ulazak u rijaliti bio jedini način da nastavim normalnu vezu sa Aleksandrom. Ljubo, nemoj ja da šaljem ljude da se oglašavaju i da dolaze po emisijama. Ti reče da imamo samo jednu zajedničku fotografiju, a sinoć videsmo još tri i povodom toga ne reče ništa ti.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

A ti možda i ne pretpostavljaš šta imam o tebi i meni, a ti sama znaš gde smo sve bili.

Pošto čačkaš lava dok spava, produkciji će biti dostavljeni dokazi. Svima ćeš pasti u očima. Jer pre ili kasnije svemu dođe kraj. Sa tobom sam bio iz strasti i zadovoljstva, a ne kao što neki pričaju iz osvete. Taj period je bio pun strasti, i bilo je lepo i tebi i meni. Ali ja sam kao arheolog tražio bolje, a to je Aleksandra. Ljubo, očigledno nisi zaboravila sve naše vragolanije, pa se zato lediš na pomen mog imena. Znam da i dalje gajiš emocije prema meni, ali nemaš baš nikakve šanse - stoji, između ostalog u pismu.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    2. mart 2017 | 20:15

    Šta nas briga šta on kaže ili neka tamo Ljuba.Dosta vise sa ovim debilima.

  • MOMO

    2. mart 2017 | 20:50

    Strašne su RIBE i jedna i druga.HA-HA

  • cobi ns

    2. mart 2017 | 20:41

    Samo veći kreten od njih,je ova voditeljka....uklapa se u danjašnjoj Srbijici sve,to je to,to mi živimo u svim sferama ove "države"?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA