≫ 

DOBILA NERVNI SLOM! Ljubina ćerka vrištala i lomila sve po vili nakon Čabarkapinog priznanja da je bio i sa njom i sa njenom majkom! (VIDEO)

- Više mi je muka od ovog rijalitija - urlala je Aleksandra

  • 12

Pismo koje je Aleksandar Čabarkapa poslao produkciji "Parova", u kojem tvrdi da je bio i sa Ljubom i Aleksandrom izazvala je reakcije učesnika ovog rijalitija. Pre svih kikboskerke i njene ćerke, o kojim se i pisalo. Posebno emotivno je reagovala Aleksandra, a Dalila ju je tešila.

GOTOVO JE! Čabarkapa poslao pismo u kojem priznaje da je U ISTO VREME bio sa majkom i ćerkom, a onda je Ljubu BRUTALNO uvredio! (VIDEO)

- Rekao ti je da imaš pamet koliko si lepa. Tebi ništa ružno nije rekao... Ti nisi slušala pismo - rekla je Dalila Aleksandri.

U razgovor se uključila i Ljuba, a Aleksandra je vrlo brzo izgubila živce.

- Ispada da sam ja ušla s njim u vezu posle tebe. Ja sam znala da ste vi u vezi. Više mi je muka od ovog rijalitija - urlala je Aleksandra i počela mikrofonom da udara od staklo.

Pogledajte:

Podsetimo se šta je pisalo u Čabarkapinog pismu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    2. mart 2017 | 22:37

    Juuu pa jel ovo treba da bude uzor mladima??? Alo Srbijo trgni se, otvori oci i gasi ovo. Zasto ne reaguje RRA

  • ja

    3. mart 2017 | 00:16

    Samo jos i to fali da se cerka pobije sa majkom u sred ove horor predstave., i onda ste kompletni.

  • Gagi

    3. mart 2017 | 09:38

    Draga Goco Bozinovska i Miro Skoric! Predlazem da nam se izvinite jer ste vredjale nasu inteligenciju kada ste bile u emisiji Upoznajte Parove.Sinoc ste konacno cule kada je Aleksandra u dvoristu rekla Ljubi da je ona itekako znala da je Ljuba bila u ljubavnoj vezi sa Cabrom. Miki svaka cast. I ti si znao istinu ali se nisi mesao. Vesna carica i pobednik zbog princijepelnosti. Ljubo izvini se Vesni. Ti si zrtva Aleksandrinih gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA