NEMA KRAJA ŠOKANTNIM DETALJIMA! Ljuba priznala da je i njenu mlađu ćerku PRETUKAO dečko! (VIDEO)

- Udarila je i mene. Umešala se osoba koja sve kvari, a to je njihov otac - pričala je Ljuba Pantović

  • 1

Ljuba Pantović bila je sinoć u vrućoj stolici, gde je otkrila još nekoliko detalja iz svog života, ali i života svojih ćerki, o kojima do sada nije pričala.

PROCUREO SNIMAK: Ljuba i Jelena Krunić prošvercovale mobilni u "Parove", čeka ih SUROVA KAZNA? (VIDEO)

Ljuba je priznala da je njena ćerka prolazila kroz isti problem kao i ona, jer je dobijala batine od dečka. Otac je nije tada zaštitio, a Pantovićeva je rešavala problem iz Švedske.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Tačno je. Ja sam se žestoko protivila, čak je pri zadnjem slučaju bila i policija tamo, zato što sam ja i dalje poštovala zakon, tražila sam pomoć - ispričala je kikbokserka.

- Pošto je policija nemoćna u tim slučajevima, naš zakon odobrava osobama od 14. godine da imaju pravo da imaju odnose s kim hoće, od 16. da žive gde hoće, a mi budale smo odgovorne za njih do 18...

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Ljuba je odgovorila i na pitanje da li ju je ćerka Gorana udarila i da li je to razlog zbog kojeg ne pričaju.

- Udarila me je. Umešala se osoba koja sve kvari, a to je njihov otac koji nikad nije zaštitio prvenstveno mene, a onda ni svoju decu...

Poslušajte celu priču na snimku od 18:40:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veveritza

    5. mart 2017 | 19:27

    Samo da primetim da ovaj i slični članci o ovim socijalnim slučajevima izlaze u rubrici jet-set. Možda nije za crnu hroniku, ali jeste za bizarno, ili tako nešto... U srpskim rijalitima učestvuju ljudi koji nemaju zvanje, nemaju prihode, spremni su svašta da kažu i urade zarad honorara koji im je jedini prihod. Ne znam ni da li Srbija ima jet set, ali ovi tipovi to sigurno nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA