• 0

Film TRAG ŽIVOTA stiže u domaće bioskope 23. marta! (FOTO) (VIDEO)

Džejk Gilenhal i Rajan Rejnolds ovog proleća otkrivaju novi oblik života

  • 0

U poslednjih nekoliko godina žanr naučne-fantastike filmova kao što su "Intersteler", "Marsovac" i "Dolazak" podigao se na jedan potpuno novi nivo.

U maniru tih ostvarenja ovog nam proleća stiže Trag života, naučno fantastični triler u kojem su glavne uloge ostvarili Džejk Gilenhal, Rebeka Ferguson, Rajan Rejnolds, Hirojuki Senada a u režiji Danijela Espinoze. Priča naučno-fantastičnog trilera Trag života vrti se oko šestočlane posade na međunarodnoj svemirskoj stanici koja se nalazi na ivici jednog od najvažnijih otkrića u istoriji civilizacije: prvog dokaza života na Marsu.

Foto: Promo

Foto: Promo

Kako posada lagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posledica, novi oblik života pokazuje se mnogo inteligentnijim nego što je to iko mogao očekivati.

Foto: Promo

Foto: Promo

Iako je Rajan Rejnolds trebao da tumači glavnu ulogu u filmu, zbog paralelnog snimanja drugog filma odlučio je da nastupi u sporednoj ulozi pa je glavna pripala Džejku Gilenhalu, glumcu koji je svoj kvalitet dokazao u filmovima kao što su "Zodijak", „Zatočene“ za koju je nominovan za prestižnu nagradu Oskar.

(Telegraf.rs/ PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima