≫ 

Zaljubila se, rodila mu je dete, a onda su se razišli... Rada Radenović progovorila o biznismenu sa kojim ima sina Petra! (VIDEO)

Iako je godinama izbegavala da govori o čoveku sa kojim ima sina Petra, čini se a su stvari konačno došle na svoje pa sada o njemu priča smireno i sa poštovanjem

  • 12

Ljubavni život Rade Radenović oduvek je bio misterija, a najveća drama u medijima odvijala se pre 7 godina kada je voditeljka dobila ete u vezi sa oženjenim čovekom.

Seksi Rada Radenović probala PLES OKO ŠIPKE, pogledajte kako se snašla! (VIDEO)

On se nikada nije eksponirao po medijima, a Rada nije želela da govori o njemu. Međutim, nakon 7 godina koliko sada ima sin Petar, Radi je čini se lakše da govori o Dejanu Miliću, ocu svoga sina, o kojem se sa Radinim povratkom na male ekrane ponovo piše.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako Rada kaže, ne smeta joj to i razume novinarski posao.

- To doživljavam kao zadiranje u privatnost, ali opet i kao odrađivanje posla mojih kolega. Kada se bave nekim oni se bave kompletnom ličnošću, van scene pogotovo. U tom smislu se ja ne ljutim, razumem, ali sa moje strane ne dajem baš puno materijala i povoda za dodatne spekulacije. Ja bih da svoje dete poštedim svih nepotrebnih situacija - kaže jedna od najlepših voditeljki za Telegraf.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U ekskluzivnoj izjavi, Rada kaže da je sa Dejanom u odličnim odnosima i ističe želju da tako i ostane.

Otac mog deteta je super, mi smo ouvek u odličnim odnosima i taj odnos se nije remetio. Nadam se da će tako ostati zauvek - rekla nam je Rada.

Kompletan intervju pogledajte u videu ispod:

Inače, Dejan je nakon Radinog porođaja 2010. godine dao izjavu za medije u kojoj je objasnio kako nema nameru da se preseli u Beograd, te da njegova i Radina veza dobro funkcioniše i na daljinu.

- U Podgorici živim i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presrećni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu - rekao je Dejan u martu 2010.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja Moravac

    11. mart 2017 | 11:54

    Sve su iste,zaljube se u pogresne i na kraju razvedu,retke su te sto su se udale za normalnog coveka i normalno zivele s njim!!!

  • MinaGogi

    11. mart 2017 | 13:35

    Na tuđoj nesreći se ne gradi sreća. Svaka koja se u to upusti na kraju nauči lekciju života. Žali Bože te dece kojima pokušavaju da ucenjuju i razvode već ozenjene.

  • Goga

    11. mart 2017 | 12:12

    Meni ona uopste nije lepa....kuda je jedna od najlepsih???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA