Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikola Rokvić trči, grli ikonu i saopštava veliku vest: "Samo želim da vas obavestim da smo danas..."

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač je sa suprugom Bojanom osnovao fondaciju "Porodica" za pomoć roditeljima i deci

  • 1

Pevač Nikola Rokvić krenuo je na pešačenje od Beograda do Egine, 1.060 kilometara, gde će se pomoliti Svetom Nektariju Eginskom, svetitelju kojem se najviše mole oboleli od karcinoma.

Nikola je sa suprugom Bojanom osnovao fondaciju "Porodica" za pomoć roditeljima i deci, kojima je pomoć neophodna.

S obzirom da je danas 1. maj, mnogi i dalje spavaju, ali ne i Nikola, koji je i danas ranom zorom nastavio svoje hodočašće.

Rokvić se oglasio sa planine Kukavica.

- Idemo kroz šumu i naišao sam na dragog Miloša koji živi ovde, u ovoj netaknutoj prirodi. Evo pričamo malo o tome kakav je život u ovoj lepoti i planini Kukavica. Evo kaže, koliko ima prednosti, naravno ima i mana. Ali ovaj vazduh, mir i cvrkut ptica za nas ljude koji živimo u onom haosu stvarno je raj - rekao je Nikola, a potom se ubacio i njegov saputnik Miloš:

- Vukovi i divlje svinje najviše. Od zmija tu su poskok, šarka i smukovi... Možda i naiđemo na neke, ali hladno je sad i još je jutro.

- Eto tako ljudi, sad je malo promena terena, nema asfalta. Prija, a i spremao sam se za planine i visinske razlike i to mi je mnogo pomoglo - rekao je Nikola, pa pokazao kuda su prošle divlje svinje:

- Evo ovde su divlje svinje prošle. Valjda nećemo naići na neku.

Kako je Nikola podneo težak teren, koja životinja je pratila njega i saputnika kroz šumu, kao i dar koji je Nikola dobio, možete pogledate u galeriji ispod:

Nikola je takođe ponovo objavio i novu cifru, koja je za divljenje.

- Bog vas blagoslovio! - piše u opisu videa, a Nikola poručuje svima da nastave da podržavaju fondaciju "Porodica":

- Pomaže Bog, dragi ljudi. Nadam se da ste dobro. Ja samo želim da vas obavestim da smo na današnji dan došli na 12 miliona dinara i na pola od ukupne sume. Bog vas blagoslovio i nastavite da podržavate "Fondaciju Porodica" i našu decu. Ovaj put za dečiju radost. Zbogom.

(Telegraf.rs)

Video: Kakvu podršku je Nikola Rokvić dobio! U pešačenju mu se pridružile dve lepe plavuše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA