ON JE MRTAV ČOVEK! Poznati voditelj naručio ubistvo slavnog pevača!

Kada ga je Elton Džon nazvao homoseksualcem, američki voditelj Dejvid Gest je poludeo i unajmio je plaćenog ubicu koji je trebalo da slavnog pevača likvidira 17. januara 2003.

  • 2

Kao grom iz vedra neba je odjeknula informacija da je američki voditelj Dejvid Gest pre 15 godina unajmio plaćenog ubicu koji je trebalo da likvidira Eltona Džona.

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA! 

Skandal godine, a možda i decenije je otkrio Gestov nekadašnji telohranitelj Imad Handi koji je ispričao da je Gest načisto poludeo, kada se Elton Džon svojevremeno našalio na račun Gestove tadašnje supruge Lajze Mineli i rekao: "Voleo bih da Lajzi kupim heteroseksualnog muža".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Dejvid je bio van sebe od besa i rekao mi je: "Ubiću tog ku****og sina! On je mrtav čovek". Pogledao me je u oči i rekao: "Želim ga mrtvog" - opisao je Imad Handi i dodao da se sve dešavalo na Havajima, i da je Gest ubrzo u lokalnom baru pronašao čoveka koji je bio spreman da za 50.000 dolara ubije Eltona.

Printskrin: YouTUbe/Loose Women Printskrin: YouTUbe/Loose Women

- Nakon što smo utvrdili da će Elton Džon uskoro imati koncert u Los Anđelesu, Dejvid mi je dao belu vreću za veš u kojoj se nalazilo 25.000 dolara, i ja sam otišao na sastanak sa plaćenim ubicom i sa njim sam se dogovorio da mu ostatak para bude isplaćen nakon ubistva. Plan je bio da on ubije Eltona 17. januara 2003. kada je pevač imao zakazan nastup u Anahajmu u Kaliforniji - rekao je Imad i napomenuo da je početkom 2003, počeo da brine sve više jer je shvatio da bi zbog svoje umešanosti mogao da završi u zatvoru i kako kaže, počeo je da nagovara Gesta da odustane od svog plana.

- Ona je na kraju pristao, i nekoliko dana pre planiranog ubistva, stvar je otkazana - izjavio je Handi u svojoj šokantnoj ispovesti.

Foto: Guliver/Frederick M. Brown/Getty Images Foto: Guliver/Frederick M. Brown/Getty Images

Ali, šta je od ovoga istina, verovatno nikada nećemo saznati budući da je Dejvid Gest preminuo prošle godine od srčanog udara...

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    12. april 2017 | 21:10

    Znači pola para ostalo je kao avans tamo gde treba...i ko u svakom NE OBAVLJENOM poslu one se ne vraćaju.

  • dr. Rusofil

    12. april 2017 | 21:42

    Gluposti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA