Najveći šok do sada: Otkriveno koliko je para Aleksandra dobila za seks sa Mladenom (VIDEO)

- Aleksandra je tajno pisala Aleksandru i otkrivala mu je sve tajne o učesnicima "Parova" - tvrdi izvor blizak Aleksandru Čabarkapi

  • 6

Saga o Aleksandri Čabarkapi i Aleksandri Subotić se nastavlja i Čabarkapa tvrdi da mu je Aleksandra priznala da je dobila 3.500 evra za seks sa Mladenom u rijalitiju "Snajke".

Pop ušao u "Parove", pa otkrio koja mu je omiljena pevačica i za kojeg učesnika navija! (VIDEO)

U jednom od pisama koje je tajno slala Čabarkapi u zatvor, Subotićeva je navodno otkrila veliku tajnu iz prethodnog rijalitija u kojem je učestvovala sa Vuletićem.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- Aleksandra je tajno pisala Aleksandru i otkrivala mu je sve tajne o učesnicima "Parova". Pisma je krišom davala ženi koja brine o njenom detetu, pa ih je ona slala na zatvorsku adresu. Često ih je krila i u detetovim igračkama. U tome je učestvovao i Denis, koji je izbačen iz rijalitija. Poslednje pismo od nje Čabarkapi je došlo 15. februara i u njemu se dotakla toga da je imala seks sa Mladenom u prethodnom rijalitiju "Snajke - kaže izvor kojem se Čabarkapa poverio, i dodaje:

- Ona tvrdi da s Mladenom ničega nije bilo, već da je ta priča dogovorena s produkcijom kako bi se digla prašina. Priznala je da je za sve to dobila 3.500 evra.

A ovako je izgledala akcija Aleksandre i Mladena u WC-u:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bub

    13. april 2017 | 06:21

    Neshvatljivo da od strane vlade dozvole da se takav nemoral javno prikazuje samo da bi produkcija sto vise zaradila.Dokle vise sa tim.Ovo sto kod nas ima nema nigde na svetu.Dali ovaki programi su pouka nasoj mladezi.Jednog dana ako se ovako nastavi bice ijavne kuce prikazivane.Dokle vodi ovaj nemoral samo da bi neko bio bogat .

  • s3rbsDG

    13. april 2017 | 09:58

    Fina neka poštena dama

  • Tibor

    13. april 2017 | 01:12

    Što dika navikla, to i radi. Ili ono - Iver ne pada daleko od klade, cela ta bulumenta je ista. Koja normalna majka, ide u riality i, ostavlja maloletnu ćerku sa nazovi prijateljem. Jadno ono dete najviše če da ispašta, samo da ne podje stopama majke i babe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA