• 52

NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM! Tamara Đurić se onesvestila kada je čula šta joj je ugrađeno u zadnjicu

- Zbog svega što joj se dogodilo, Tamara je sve mršavija, bukvalno jedva stoji na nogama - kaže izvor blizak Tamari Đurić

  • 52
Foto: Instagram/tamarastar89

Foto: Instagram/tamarastar89

Bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić kojoj je zdravlje ozbiljno ugroženo zbog izlivanja silikona u zadnjici, nedavno je saznala da su joj lekari na jednoj privatnoj klinici ugradili najjeftiniji akva-filer kineske proizvodnje, i to su papreno naplatili, čak 5.000 evra.

Ovako izgleda zadnjica Tamare Đurić nakon izlivanja silikona! (FOTO)

Kako saznajemo, Tamari, koja je drastično smršala tokom boravka na VMA, juče je ponovo pozlilo i ona se onesvestila.

- Zbog svega što joj se dogodilo, Tamara je sve mršavija, bukvalno jedva stoji na nogama. Juče ujutru je ustala i pokušala da ode to toaleta, i srušila se nasred sobe. A kap koja je prelila čašu je bilo to kada su joj lekari rekli da je u njenoj zadnjici akva-filer kineske proizvodnje. Taj akva-filer je u njenom telu izazvao tešku infekciju, protiv koje su stručnjaci sa VMA nemoćni jer do sada nisu imali takav slučaj. Tkivo joj je sraslo sa tim materijalom i pod velikom je upalom. Zbog toga lekarima jedino preostaje da filer ispiraju vodom.  Samo se tako njegova količina u telu može smanjiti. Ali, taj proces je veoma spor. Međutim, taj proces se odvija veoma sporo. Takođe, jakim antibioticima se sprečava širenje akva-filera po ostatku tela i tkiva - navodi izvor blizak Đurićevoj.

Printskrin: Instagram/tamarastar89

Printskrin: Instagram/tamarastar89

Prema informacijama Telegrafa, Tamara razmišlja da napusti VMA i lečenje nastavi u inostranstvu, iako je prezadovoljna lekarima i tretmanom. Klinike i bolnice u inostranstvu imale su iskustva sa ovakvim stvarima što je prednostu odnosu na naše bolnice.

- Ovo ne ide onako kako sam planirala. Materijal je ko zna kakav i bog zna odakle. Doktori sa VMA su prema meni bili iskreni i rekli mi da ovo lečenje može da potraje mesecima, ja to ne mogu da čekam, tako da ću početkom sledeće nedelje da da razmislim kako da ubrzam taj proces. Ne znam koliko će ta moja odluka biti pametna, ali ja više ne mogu da izdržim. Ali ne dam se, ne dam dušmanima da se raduju - poručila je Tamara koja pokušava da ostane vedra i pozitivna uprkos svemu što ju je zadesilo.

Foto: Instagram/tamarastar89

Foto: Instagram/tamarastar89

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sile

    Idi izvadi jos neko rebro

  • Rada

    Tamara zelim ti brz oporavak iako si pljuvala po ljudima bog sve vidi

  • Popistuko

    Ma kako da ubrzas proces slusaj strucnjake samo vidis kako si prosla kada si sebe slusala

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima