Mile Kitić zbog srčanih problema hitno primljen u bolnicu, otkazao sve nastupe!

- Mile je imao dosta nastupa i iscrpeo se. Bio mu je visok pritisak i osećao se veoma loše, pa smo tražili medicinsku pomoć - rekla je Miletova supruga Marta Savić i dodala da se on oporavlja

  • 8

Mile Kitić imao je pre nekoliko dana zdravstvenih problema. Folker se navodno požalio na bolove u grudima, a njegova supruga, pevačica Marta Savić, hitno ga je odvezla u bolnicu.

- Kada je stigao u bolnicu, lekari su mu konstatovali enormno visok pritisak, dok su bolovi u grudima jasno govorili da se radi o srčanim problemima. Istog trenutka su mu urađene analize i on je zadržan u bolnici. Lekari su konstatovali premor srčanog mišića, zbog čega je sve vreme pod strogom kontrolom tima lekara koji prate njegovo stanje. Oni će u narednih nekoliko dama odlučiti da li će i kada biti operisan, da li će mu ugraditi pejsmejker - rekao je izvor upućen u situaciju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prijatelj porodice Kitić potvrdio je da je Mile Kitić u bolnici i da se oporavlja, i dodao da folker nije još imao operaciju i da ne zna da li će biti eventualnog operativnog zahvata i biti.

Pevačeva supruga Marta Savić objasnila je šta se desilo.

- Mile je imao dosta nastupa i iscrpeo se. Bio mu je visok pritisak i osećao se veoma loše, pa smo tražili medicinsku pomoć. Nažalost, prvi put u životu je morao da otkaže nastupe. Sada se oporavlja i to je najbitnije - rekla je Savićeva.

(Izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    9. maj 2017 | 08:17

    Hajd sad jedan selfi iz bolnice, odo ja da se istrcim bos pa kad se vratim da vidim selfi sa iglom u vratu

  • Natalia

    9. maj 2017 | 09:48

    Zelim brz oporavak

  • Lija

    9. maj 2017 | 09:10

    Mora da ima dosta nastupa kad mu žena samo troši pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA