Ava Karabatić: Marijana, snimaj porniće!

Bivša survajverka ogorčena je na nekadašnju učesnicu "Velikog brata“ zbog ogovaranja

  • 1

Nekadašnja takmičarka "Survajvera" Ava Karabatić kritikovala je svoju sunarodnicu, pobednicu poslednjeg održanog "Velikog brataMarijanu Kovačević (nekada Čvrljak). Naime, do Ave su stigle informacije da ju je Marijana ogovarala u zajedničkom krugu ljudi. Starleti se to nimalo nije dopalo, tako da je odmah reagovala.

- Ako se neko ponaša kao drolja pred kamerama, a pritom ima muža i malu ćerku kod kuće, koji sve to gledaju, kako se takva osoba može nazvati?! Ona je sramota za Hrvatsku, i mene je stid što delim vazduh s takvom osobom. Trebalo je da snima porniće! Svima nam je dokazala da je dobra kao porno-glumica – rekla je Karabatićeva, koja je poznata po tome što nema dlake na jeziku.

- Možete to da napišete, a i ne morate. Meni je bitno šta ja mislim, i bitno je da to zna moja okolina, a šta će škart o meni da priča, ne zanima me – zaključila je Ava.

S druge strane, Marijana nije bila dostupna za komentar.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    14. jul 2012 | 17:14

    Ironija je kad se devojka "Starleta" nazovimo je tako, koja se snima gola na svakom mestu, glupa kao moja stvar, i ona ce nekom pricati da snima pornice? Devojka koja kaze "Pozdravljam roditelje, pogotovo svoju mamu i tatu" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA