Ti si van konkurancije u ovom takmičenju! Sjajna Lorena POKIDALA legendarni Čolin hit i ostavila žiri bez teksta! (VIDEO)

- Nepravedno je da se Roko i ti takmičite sa ostalima - rekla je Goca Tržan Loreni Janković koja je izvela pesmu "Prava stvar"

  • 0

Lorena Janković imala je nastup za pamćenje u emisiji "Pinkove zvezdice". Ona je izvela pesmu "Prava stvar" Zdravka Čolića na izvrstan način i dobila pohvale od žirija.

- Ti si van konkurancije u ovom takmičenju. Nepravedno je da se Roko i ti takmičite sa ostalima. Isto kao što je nepravedno da se mala Jovana takmiči sa svima vama jer je i ona posebna. Sve ove snimke sa ovih nastupa šalji nekom stranom producentu jer ja ne bih volela da tvoj talenat ostane zakopan ovde na Balkanu. Tvoj talenat je mnogo veći od Balkana. Napolju se mnogo više ceni talenat. Ti si dijamant i budi uporna da odeš odavde jer ti to zaslužuješ - rekla je Goca Tržan.

Ostatak žirija se složio da je Lorena bila fantastična.

Pogledajte njen nastup:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA