≫ 

Marija Šerifović se posle glasova iz Srbije oglasila BRUTALNOM porukom! (VIDEO)

Nekadašnja pobednica "Evrosonga" je pobesnela i oglasila se na Tviteru

Marija Šerifović oglasila se na Tviteru nakon što se u završnicu "Evrosonga" uključio žiri iz Srbije i saopštio rezultate glasanja. 

ŽAK RASTURIO U FINALU EVROSONGA! Oduvao konkurenciju, vrisnuo, pa ODUŠEVIO Kijev samo jednim komentarom! (VIDEO)

Predstavnik Hrvatske Žak Houdek od žirija iz Srbije dobio je 0 poena, a vrlo brzo se Marija Šerifović ogorčeno oglasila na Tviteru.

 

 

Marija je ovu poruku, pretpostavljamo, uputila žiriju čije rezultate je saopštila prošlogodišnja predstavnica Srbije Sanja Vučić, budući da se Žak sve do glasova publike nalazio na 24. mestu, a glasovi publike podigli su ga na konačno 13. mesto (dobio je 103 glasa).

Pogledajte Žakov nastup:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    14. maj 2017 | 09:25

    Marija spusti loptu ! Ti možeš da glasaš za koga hoćeš , i lepo je sto ga podržavaš . Ne pljuj na Srbiju !!! Da li ti je poznato šta su Hrvati juče slavili i za Dom spremni ! Verujem da je to jedan od velikog razloga , prem da smatram da Muzika i Sport narod spaja , a i ne mora ! Da li je Vice Vukov isto tako mislio ?

  • Srbin

    14. maj 2017 | 08:57

    Decko, to sto su dobili 0 poena od Srbije, apsolutno su zasluzili i ne daje ti za pravo da pljujes po nama. Razmisli, od Srbije zivis.

  • Neutralan

    14. maj 2017 | 09:24

    Ziri je tu da ne gleda na prijateljstvo ili zemlju iz koje pevac nastupa vec iskljucivo kvalitet pesme. Culi ste publiku kako negoduje kada su npr Grci dali 12p Kipru? Zato je ovakav sistem napravljen,glasovi publike znace mnogo i mogu dosta da promene ali ziri treba biti neutralan. Zato Marija tisina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA