Odmerila ih od glave do pete! Zbog Karleušinih VRH komentara su njih dve NAJBOLJE RIBE u "Zvezdama Granda"! (VIDEO)

Takmičarke "Zvezda Granda" došle su u seksi haljinama, a Jelena Karleuša je za njihov fizički izgled imala samo reči hvale

  • 5

U četvrtom krugu kandidatkinje Lejla Zahirović (19) i Dragica Zlatić (31) zadivile su žiri u takmičarskom duelu "Zvezda Granda", od kojeg su pobrale sve same komplimente.

DOSTA, BRE! Saša Popović prvo zamolio sve u studiju da se smire, a onda je Marija Šerifović dreknula, opsovala i ZAČEPILA IM USTA! (VIDEO)

Lejla i Dragica dopale su se Jeleni Karleuši, pre svega joj se svideo njihov fizički izgled.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Tako sigurna na sceni, tako zrela. I da si imala tremu, nije se videlo. Meni se ti jako dopadaš, pogotovo tvoje oči, izgledaš kao jedna opasna mačka. Imaš oči nekoga ko je u pozitivnom smislu opasan. Ti si bila odlična, jako navežbana i da si imala tremu nije se videlo - nahvalila je Jelena Karleuša Lejlu.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Zatim se osvrnula na Dragicu, za koju je takođe imala komplimente.

- Izgledaš kao zvezda. Stajling fantastičan, te tvoje noge bez grama celulita, to je fascinantno za nekoga ko ima 31 godinu, ti izgledaš kao da imaš 20... - obratila se JK Dragici, ali onda joj uputila i opasku da je predugo u takmičenju i da joj nešto fali, budući da je u takmičenju tri sezone.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Sudeći po komentarima gledalaca, njih dve bi mogle biti na samom vrhu najatraktivnijih takmičarki u "Zvezdama Granda".

Pogledajte na snimku od 29:20:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    21. maj 2017 | 13:30

    Totalno neozbiljno takmicenje , sve i svasta se moze cuti u serijalu ali od pristojnosti i ozbiljnosti ni traga ni glasa , sve ovo me podseca na naslov iz filma " KUDA IDU DIVLJE SVINJE".

  • NELE

    21. maj 2017 | 12:38

    Karleusa je narcisoidna osoba najverovatnije da ogromni vreme provodi ispred ogledala u obozavanju sama sebi njeni komentari nisu vredni,

  • Jakov

    21. maj 2017 | 12:06

    Da su lepe, stvarno su lepe ali Karleusa koga hvali ispada da je jadan, kod nje se nezna kada joj kvrcne u glavi, toliko u svojoj prici baljezga da se coveku smuci. Tu ispade da je ona najpametnija da sve zna a u stvari ona samo hvata na galamu, sa brbljanjem. Bosanac je naiskreniji, ponekad Aca je iskren, Miljkovic kako vetar duva ona se povija, Ana tu i tamo vecinom daje dobar komentar, Marija je tu Kralj svidja mi se njen komentar, valja ili ne valja, ove dve takmicarke bas su lepe, zelim im uspeh a Karlleusa je u svojoj prici katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA