Staloneov sin umro od prevelike doze lekova protiv bolova?

Majka Sejdža Stalonea tvrdi da je on trpeo velike bolove nakon operacije zuba, zbog čega je verovatno uzeo previše lekova protiv bolova. Policija smatra da se Sejdž bavio dilovanjem lekova bez recepta

  • 0

Iako se još ne zna pravi uzrok smrti Sejdža Stalonea, sina glumca Silvestera Stalonea, koji je 13. jula pronađen mrtav u svom stanu u Los Anđelesu, njegova majka Saša Čak tvrdi da se Sejdž predozirao lekovima protiv bolova! Takođe, policija ima pouzdane podatke da je tridesetšestogodišnji Sejdž Stalone bio diler "hidrokodina", jakog leka protiv bolova.

U intervjuu za "Njujork post", Saša Čak je ispričala da je Sejdž dve nedelje pred smrt izvadio pet zuba kao i da je trpeo užasne bolove, zbog čega  je najverovatnije preterao sa lekovima.

- Rekla sam mu da to ne radi. Čula sam da su ljudi umirali nakon komplikovanih stomatoloških operacija. Nije trebalo da vadi pet zuba odjednom - izjavila je Saša Čak, koja je u braku sa Silvesterom Staloneom bila od 1974. do 1985.

Prema pisanju američkih medija, Silvester Stalone angažovao je poznatog detektiva Skota Rosa sa zadatkom da rasvetli sve pojedinosti u vezi sa Sejdžovom smrću. Takođe, sajt TMZ.com navodi da policija ima podatke da je Sejdž Stalone bio diler "hidrokodina", generičkog "vikodina" (jakog leka protiv bolova), kao i da je u njegovom stanu pronađeno 60 velikih bočica za lekove bez obaveznog lekarskog recepta. Međutim, u stanu nije pronađena nijedna tableta "hidrokodina" za koji se pretpostavlja da je u Ameriku prošvercovan iz neke druge zemlje. Zanimljivo je i da policija smatra da Sejdž nije bio zavisnik od tableta.

Dok ne budu saopšteni nalazi obdukcije, kao i rezultati toksikoloških analiza na koje se mora čekati i do šest nedelja, trajaće nagađanja od čega je umro Sejdž Stalone.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA