Sofija Vergara najplaćenija televizijska glumica

Atraktivna kolumbijska glumica inkasirala za godinu dana 19 miliona dolara. Slede je Kim Kardašijan sa 18 i Eva Longorija sa 15 miliona dolara

  • 0

Kolumbijska glumica Sofija Vergara, poznata po ulozi u seriji "Moderna porodica'', nalazi se na prvom mestu Forbsove liste najplaćenijih televizijskih glumica.

Vergara (40), koja se nedavno verila sa Nikom Lebom i koja pored glume u serijama zarađuje reklamirajući poznate brendove, od maja prošle do maja ove godine zaradila je ukupno 19 miliona dolara.

Na drugom mestu nalazi se rijaliti zvezda Kim Kardašijan, čiji se šou ''U korak sa Kardašijanima'' prikazuje na televiziji ''E!'' i koja je zaradila 18 miliona dolara, navodi se na Forbsovom sajtu.

Na trećem mestu je glumica serije ''Očajne domaćice'' Eva Longorija sa zaradom od 15 miliona dolara, a prate je Betani Frenkel iz rijalitija "Prave domaćice iz Njujorka" 12 miliona i sestra Kim Kardašijan, Kloe Kardašijan Odom sa 11 miliona.

(izvor: Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA