DJ DOMAĆICE: Daren Emerson gost Stanije i Aleksandre Nakove

"Survajverke" će ugostiti poznatog britanskog di-džeja, koji će biti jedan od hedlajnera četvrtog po redu "Guarana Foam Festa", koji se održava 1. septembra u Beogradskoj areni. Stanija i Aleksandra će Emersonu pokazati čari srpske prestonice

  • 0

Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova ugostiće svetski pozatog di-džeja Darena Emersona, jednog od hedlajnera četvrtog po redu "Guarana Foam Festa", koji se održava 1. septembra u Beogradskoj areni.

"Survajverke" će kao VIP promoterke festivala uzeti na sebe odgovornost da budu i VIP hostovi, tačnije domaćice popularnom svetskom muzičaru, što podrazumeva zajedničke obilaske znamenitosti srpske prestonice i drugih beogradskih atrakcija.

- Mislim da ćemo biti sjajne domaćice, ma da bih se ja dosta bolje snašla u Skoplju, ali dobro, Stanija i ja se odlično snalazimo u mnogim situacijama, pa je ovo mačji kašalj - kaže kroz smeh popularna Makedonka Aleksandra Nakova.

- Pokazaćemo mu čari Beograda u pravom smislu te reči! Arhitektura, parkovi, bulevari, sve će morati da vidi čak i ako bude bilo 40 stepeni - dodaje Stanija.

Daren Emerson, Britanac čiji su hitovi "Grejslends" i "Au Go Go" obeležili prethodnih nekoliko godina, nastupiće u Areni pored Kurdva Maverika, Arnoa Koste, Aleksa Gaudina i mnogih drugih svetskih di-džej faca.

Karte za ovaj muzičko-scenski spektakl mogu se kupiti na blagajni Beogradske arene, preko Card servisa, u Dom sindikata, Tržnom centru "Ušće"  i još u 60 mesta u Srbiji i regionu.

Cena karte u promotivnom periodu iznosi 1.599 dinara, dok će regularna cena iznositi  2.200 din.Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu festivala.

(Telegraf.rs / Foto: Stanija Dobrojević Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA