≫ 

FARMA 8 počinje u septembru! Trajaće NAJDUŽE od svih dosadašnjih, a evo ko sve ulazi u rijaliti!

Osmu sezonu "Farme" gledaoci će i te kako imati po čemu da pamte!

  • 26
Farma, Farma 7, Farma 2016 Foto: TV Pink

Popularni rijaliti "Farma" će posle duže pauze vrata osme sezone za sve stanovnike otvoriti u Lisoviću ovog septembra, a pregovori sa potencijalnim učesnicima i poslednje pripreme uveliko su u toku. 

Imala je seks na Farmi, tvrdila je da ju je muž pretukao, razvela se, nestala, a sada je zapanjila sve na Sajmu automobila! (VIDEO) (FOTO)

Na najpoznatije rijaliti imanje u Srbiji useliće se pevači, starlete, kao i članovi porodice pojedinih ranijih učesnika.

Tako bi se u novoj "Farmi" mogla naći supruga Aleksandra Čabarkape, Klaudija Korda Čabarkapa, kao i Ljuba Pantović, koja je već nekoliko puta učestvovala u rijalitiju.

Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold

Takođe, spekuliše se da će se na "Farmu" useliti i Mina Vrbaški, zbog koje je nastao čitavi skandal sa snimcima Šaka Polumente, zatim sestra Tamare Đurić - Aleksandra Đurić...

Foto: Facebook/tamara.djuric.9041 Foto: Facebook/tamara.djuric.9041

Od pevača bi se na drvenim krevetima mogli naći Dragan Kojić Keba, Nada Topčagić, Zli Pevač Lazović, za kojeg mnogi kažu da je nova rijaliti zvezda, kao i neki od učesnika "Pinkovih zvezda"...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pojedina imena i oni najvažniji rijaliti igrači i dalje se čuvaju u tajnosti, a napominjemo i to da su pregovori i dalje u toku, te još ništa nije zvanično potvrđeno sa Pink televizije, na kojoj će se emitovati ovaj rijaliti, kao i do sada.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, osma "Farma" navodno će trajati čak godinu dana, zbog čega će biti okarakterisana kao najduža u istoriji, s obzirom da su sve prethodne sezone trajale po nekoliko meseci.

Kakva još iznenađenja očekuju sve ljubitelje ovog rijalitija, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    7. jun 2017 | 00:44

    Daleko ih bilo više!! Ne mogu da nadjem reč kako da nazovem te ljude i one što ih gledaju!! Bruka i sramota! Gde je kultura!!??

  • Sanja

    7. jun 2017 | 00:30

    Nikako mi nije jasno da veliki broj ljudi u jadnoj nam zemlji,prati ovakva sra.a! Hvala Bogu pa su mi i happy i pink na blok listi,pa ne moram da gledam ovaj uzas ni u prolazu.

  • Ivke

    7. jun 2017 | 03:46

    Kakav smo to narod kada imamo najvise realitya u svetu u kojima se vacare,svadjaju,ogovaraju,pljuju...!? Ajd neka neko kaze da smo normalni i da nismo stoka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA