MUJIĆEVA VRIŠTALA I GUŠILA SE U SUZAMA: Dalilina sestra je odrasla u domu, porodica nije htela da joj pomogne!

- Nikada im neću oprostiti što su me dali u dom. Svi su mrtvi za mene - poručila je Dalilina sestra po ocu

  • 12

U "Parovima" je nastao opšti haos kada se pojavila informacija koja je objavljena u pojedinim medijima, da je Dalilina polusetra po ocu, dala intervju u kojem je ispričala da je prošla kroz pravi pakao, i da niko od porodice nije želeo da joj pomogne.

Imali su sat vremena žestokog seksa, nastao je HAOS, a evo šta su Zerina i Nikola poručili svima koji ih OSUĐUJU! (VIDEO)

- Nikada im neću oprostiti što su me dali u dom. Svi su mrtvi za mene, neću oprostiti Emini što me je poslala u dom, prošla sam kroz pakao. Dalila je mogla da me nađe da je htela - pročitala je voditeljka izjavu Daliline polusestre, a za to vreme Mujićeva je plakala kao kiša.

Printakrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printakrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Međutim, prava drama je nastala za vreme reklama, kada je Dalila otišla sa Dejanom u dvorište, i počela da vrišti i plače.

- Kažu da smo iste. Ima jedna slika, otac me drži ja mislim. Ona je bila mala, mama se sve brinula o njoj. Jedna osoba iz moje porodice je uzela i odvela je, mama nije mogla da se bori sa njom jer je bliska sa mojim ocem. Porodica nije volela moju majku jer je ona uvek imala svoj stil. Ona se uvek lepo oblačila, a ove snajke su bile zamotane. Znala sam da mi je sestra promenila ime. Ta žena je bila prva ljubav mog oca, ona je umrla na porođaju. Majka mi je pričala da nikada nije preboleo tu ženu. On mi je ispričao, ta žena je bila pevačica. Moja sestra je volela moju mamu. Ne mogu da verujem šta se dešava - rekla je Dalila.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    15. jun 2017 | 00:16

    Mani te me Dalile ona glumi I kad se smeje I kad place.PROFUKNJACA

  • Marija medenica

    14. jun 2017 | 23:42

    Glumatalo sa laznim suzama. Sto je nije nasla a sad satro place radi budala koji glasaju i para. Fujjjj

  • Marijana

    14. jun 2017 | 23:35

    U parovima sve gori od goreg .Sto kazu Crnogorci jadns im je majka...koja ih rodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA