≫ 

Karleuši umalo ispale NIKAD VEĆE grudi, a kada vidite koliko je smršala pitaćete se ŠTA se njoj desilo! (FOTO)

Za samo dve nedelje, koliko je prošlo od kada smo poslednji put razgovarali sa Jelenom, pop zvezda drastično je izgubila na težini

  • 55

Jelena Karleuša desetak dana provela je sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom u Dubaiju, a šta joj se dogodilo za tako kratak vremenski period nikome nije jasno jer je Jelena jučerašnjim pojavljivanjem sve ostavila bez teksta.

Karleuša i Tošić došli na nastup Marije Šerifović, kad je pevačica čula da su tu imala je URNEBESAN komentar! (VIDEO) (FOTO)

Sva u belom, prvo je pokazala ozbiljno veliki dekolte i preplanule grudi, a kada je izašla iz automobila i ispozirala svi su komentarisali da vrhunski izgleda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SVA MOKRA, A GORI! Karleuša se skinula u Dubaiju, u bazenu izbacila DŽINOVSKE grudi, a jedan detalj NIKO nije primetio! (FOTO)

Očigledno je da je Jelena izgubila na kilaži (pošto ispod ovoga što je obukla steznici ne mogu da stanu), ali ono što nije poznato jeste kako joj je to pošlo za rukom za samo nekoliko nedelja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Doduše, da nije i sama priznala da se ugojila retko ko bi na njoj to i komentarisao, jer i sa viškom koji je imala titulu seks bombe teško da neko može da joj skine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A ispred studija desila se i mala "nezgoda"...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A onda je u svom stilu ustala i odšetala...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    16. jun 2017 | 10:08

    Iako sam zena, bez teunke sujete mogu da kazem da je Jelena Karleusa prelepa i prezgodna zena. Toliko je negovana, toliko ima stila, da svaka od nas treba da se ugleda na nju. Svaka cast.

  • popaja

    16. jun 2017 | 11:58

    Prirodna lepota je nesto sto ce UVEK I ZAUVEK biti relevantno i cenjeno, a ove izoperisane sto im je jedini i to NEVALIDNI argument da bi navodno svaka zena uradila operacije na sebi da ima novac, e pa naravno da ne bi, grdno se varate, i da, ove izoperisane samo lece svoje komplekse nize vrednosti silnim operacijama ( Karleusa, Soraja, Stanija itd. itd.) A Karleusi je bilo bolje da nije napumpala toliko ta usta i i grudi jer je evidentno preterala pa sad i ne lici na zensku personu..tuga, jad i cemer, komepleksi i nesigurnost .

  • Toni Amsterdam

    16. jun 2017 | 11:29

    Ova Karausa kao da je pobegla s prozora u Amsterdamu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA