Srpska misica kao britanska princeza na izboru za Mis sveta! (FOTO)

U Ordosu u Kini sinoć je održana ceremonija otvaranja ovogodišnjeg takmičenja za Mis sveta na kojem će Srbiju predstavljati dvadesetdvogodišnja studentkinja Bojana Lečić. Finale je 18. avgusta

  • 0

U Ordosu, gradu koji se nalazi u kineskom regionu Unutrašnja Mongolija, juče je održana svečana ceremonija otvaranja ovogodišnjeg takmičenja za Mis sveta, na kojem Srbiju predstavlja Bojana Lečić.

Na ceremoniji su sve kandidatkinje nosile mongolsku nacionalnu nošnju, a svečanost, koja je završila spektakularnim vatrometom, je otvorila Džulijen Morli, direktorka organizacije "Miss World".

Sutra će se učesnice predstaviti u svečanim haljinama koje će nositi na finalnoj večeri 18. avgusta, a Bojana Lečić će nositi haljinu pod nazivom "Ruža iz tajnog vrta" koju je dizajnirala Marija Šabić inspirisana stajlingom Kejt Midlton, supruge britanskog princa Vilijama. 

Da podsetimo, Bojana Lečić, koja je za predstavnicu Srbije izabrana bez javnog takimičenja,  ima 22 godine, student je treće godine FON-a i govori engleski jezik.

(Telegraf.rs/Foto: Miss World)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA