MISS INTERNETA: Kompanija "Miss Yu" i Telegraf biraju najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža!

Samo na Telegrafu.rs uskoro počinje prijavljivanje, a potom i glasanje za zvaničnu titulu - Miss Interneta 2012. Najlepšoj nagrade, stipendija i šansa da se bori za titulu Miss Srbije

  • 2

EKSKLUZIVNO: Samo na portalu Telegraf.rs uskoro počinje zvaničan izbor za najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža.

Lepotice sa Fejsbuka, Tvitera, ali i ostalih internet kutaka naći će se u konkurenciji za Miss Interneta, a pobednica će, pored titule, dobiti stipendiju za školovanje, brojne nagrade naših sponzora, ali i ekskluzivnu priliku da se zajedno sa ostalim regionalnim misicama kompanije "Miss Yu" bori za zvaničnu titulu "Miss Srbije 2012".

Prijavljivanje za takmičenje obavljaće se od početka avgusta, i to veoma jednostavno, a svaka takmičarka moći će na specijalno dizajnirani deo portala Telegraf.rs / MissInterneta da sama postavi svoje fotografije i popuni prijavu sa osnovnim podacima. Glasanje će se vršiti još jednostavnije - prostim lajkovanjem, a 15 devojaka sa najviše glasova (lajkova) naći će se u velikom finalu. Najlepšu od njih, Miss Interneta 2012, proglasiće specijalni žiri sastavljen od poznatih srpskih glumaca, pevača, sportista, ali i novinara, blogera, uticajnih tviteraša i fejsbukaša...

Više informacija, propozicije i obaveštenje o prijavljivanju uskoro samo na Telegraf.rs, kao i na našoj zvaničnoj Fejsbuk fan stranici.

Do tada, pripremajte svoje fotografije, glasače i osmehe, jer možda ste baš vi buduća - SRPSKA MISS INTERNETA!

Model Telegrafa.rs: Ivana Đujić (Beograd)

(A. Jovanović / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siniša

    30. jul 2012 | 19:07

    sve starleta do starlete, a u glavi svakoj fali 5 fosni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA