SAŠA POPOVIĆ VEĆ ODLUČIO: Evo ko će sedeti u žiriju "Zvezda Granda" od septembra!

12. sezona "Zvezda Granda" biće još spektakularnija od prethodne, a Saša Popović već je doneo odluku o tome ko će sedeti u žiriju

  • 20

Sjajna i nikad zanimljivija 11. sezona "Zvezda Granda" završena je u sredu veče u studiju "Granda" na Košutnjaku.

TI SI MOJ POBEDNIK! Marija Šerifović posle finala na splav odvela ovog finalistu, tek u zoru otišli kući! (FOTO) (VIDEO)

Pobedu su odneli Aleksa Perović i Riste Risteski, koje je do finala doveo žiri u sastavu: Jelena Karleuša, Aca Lukas, Viki Miljković, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović, kao i 40 tajanstvenih članova žirija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NAJNEŽNIJA SCENA FINALA! Ovako se Riste grlio sa Jelenom Karleušom nakon što je proglašen pobednikom (VIDEO)

Pitanje koje se odmah počelo da se postavlja jeste da li će se žiri promeniti ili će ostati u istom sastavu, zbog čega smo mi odmah nakon finala odlučili da to i proverimo sa direktorom "Granda" Sašom Popovićem.

Kako je rekao za Telegraf, odluku je već doneo.

- Već znamo kako ćemo raditi sledeću sezonu, to smo već pripremili - počeo je Popović.

- Žiri ostaje isti za sledeću sezonu. Žiri je toliko uhodan, dobar, zanimljiv, da mislim da će biti tako i u sledećoj sezoni. A, da bi oni bili bolji, mi moramo da smislimo neke cake za njih - rekao je Saša za Telegraf.rs.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kada su u pitanju pobednici 11. sezone, Aleksa i Riste, Popović kaže da je zadovoljan odlukama žirija i publike.

DIGAO SAM SE IZ PEPELA! Prvi intervju pobednika "Zvezda Granda" Alekse Perovića (VIDEO)

- Ja sam zaista zadovoljan. Ova dvojica što su pobedili, zasluženo su pobedili. Gledaćemo da dobiju što bolje pesme, ali to sad ne zavisi ni od nas koliko zavisi od inspiracije kompozitora, tekstopisaca i aranžera. To je diskutabilna stvar. Nekoga može da pogodi dobra pesma, nekoga ne, ali gledaćemo da im damo što bolje. Ja uvek gledam da to budu hitovi, da grade karijeru, da zarađuju... - istakao je Popović.

Ko je JEDINI član žirija koji u finalu nije glasao, i zbog čega, saznajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • senad

    30. jun 2017 | 12:29

    Budući da se Grand hvali sa gledanošću, postavlja se pitanje, nakon ovako skandaloznog glasanja i otimanja pobede pred ogromnim auditorijumom,da li ima smisla više gledati Zvezde granda.Što znači ono Sašino pozivanje da Bosanci glasaju za svog predstavnika, Makedonci za svog, Novosađani za svog,Šumadinci za svog...bilo je za očekivati da pozove na fer glasanje.Ali i bez toga gledaoci su održali lekciju "skrivenima",koji su na momente delovali kao lokal patriote, i dodelili pobedu Ristevskome,koji je pored Armina,bio najbolji.

  • Samo tetki da odnesem lek

    30. jun 2017 | 12:32

    Eeeee Srbin pobedio, ovo mora da je greska

  • Vjekoslava

    30. jun 2017 | 16:21

    Bravo gospodine Popovicu. Žiri je fantastičan. Mnogo volim da ih gledam kada prave jedni drugima smicalice. Prezanimljivi su. Dobre stvari ne treba menjati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA