Danas počinje "Lovefest" u Vrnjačkoj Banji

Večeras od 19 sati počinje šesti po redu muzički festival u Vrnjačkoj Banji. Cena trodnevne karte na ulazu je 1.200 dinara, dok dnevna karta košta 700 dinara

  • 0

Danas u 19 sati počinje muzički program na šestom festivalu "Lovefest" u Vrnjačkoj Banji. Tokom tri dana festivala nastupiće 30 izvođača i preko 120 učesnika na 9 festivalskih zona, a sinoć je održana i generalna proba na glavnoj "Tuborg" bini na kojoj će prvi put biti 3D efekata. Laseri, 3D projektori i odlično ozvučenje najavljuju spektakl na najvećoj muzičkoj bini na ovogodišnjem festivalu.

Prema rečima jednog od organizatora festivala, Marka Vukomanovića, osim već impozantnog mesta kao što je Letnji amfiteatar u Vrnjačkoj Banji, "3D maping" predstavlja specifičnu scenu za sve posetioce.

- Odlučili smo da ove godine festival podignemo na jedan viši nivo šireći "Lovefest" na nove zone, ali i vizuelno, stvarajući ovaj jedinstven 3D spektakl za sve posetioce. Siguran sam da će večeras svi uživati u programu uz neverovatan 3D maping - ističe Vukomanović.

Program na muzičkoj zoni festivala tokom prva dva dana počinje već od 19 sati. Zvezda prve festivalske večeri na glavnoj "Tuborg" bini biće poznati britanski di-džej Džejms Zabijela, a podrška će mu biti nemački Aleks Nigeman. Isto veče nastupiće i beogradski di-džej Miloš Pavlović, kao i mladi izvođači elektronske muzike koji su prošli "Lovefest" konkurs "Mlade nade". Drugog dana festivala publiku će zagrejati dvojac iz Niša "Don’t" i trstenički di-džej Kind of Man. Zvezda večeri će biti danski di-džej Noir.

Trećeg dana festivala muzička zona biće otvorena od 20 sati za sve posetioce. Kao i svake godine, poslednji dan festivala rezervisan je za domaću muzičku scenu, a ovog puta nastupiće grupe "Darkwood Dub", "Sinestezija", "S.A.R.S." i grupa "MVP", koja će zatvoriti festival.

Muzički program zastupljen je i na "Chill Zoni" i prvog dana festivala nastupiće kraljevački DJ Nikola Vemić. Beogradski bend "Stray Dogg" će nastupiti u subotu, a u nedelju posetioci zone za odmor će moći da uživaju uz kraljevački bend "Sugar Vibe".

Osim na muzičkoj i "Chill Zoni" svi posetioci festivala imaće prilike da tokom dana isprate program i na filmskoj zoni, foto-zoni, grafiti zoni, zoni uličnog basketa, ekološkoj zoni, zoni edukacionih radionica, kao i onoj posvećenoj najmlađim posetiocima.

Brojni posetioci su već stigli u Vrnjačku Banju, a oni koji još nisu nabavili karte, to mogu učiniti na ulazu u muzičku zonu festivala. Cena trodnevne karte na ulazu je 1.200 dinara, dok dnevna karta košta 700 dinara.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA