Milić Vukašinović: Seka i Ceca će moliti da se pojave u seriji ''Folk''

''Ma kakvi uslovi, Seka je tražila pare! Pretpostavljam da je bila velika suma novca... No dobro, ima pravo'', kaže Milić za ''Scandal''

  • 1

Nakon što je Seka Aleksić oštro demantovala kako je scenario serije ''Folk'' napisan po uzoru na njen život, te spekulacija da je radnja iste bazirana na životu Cece Ražnatović, oglasio se Milić Vukašinović, i objasnio pozadinu cele situacije.

Inače, Milić u seriji igra člana žirija pred kojim se u finalu takmičenja pevača amatera pojavljuje maloletna devojčica Zvezdana, čiji lik tumači Katarina Bogićević.

Na konstataciju novinara lista ''Scandal'', koji je citirao Sekinu izjavu ''da su joj nudili da se pojavi u seriji, ali da nije dobila uslove koje je tražila'', Milić je odgovorio u svom stilu.

- Ma kakvi uslovi, tražila je pare! Pretpostavljam da je bila velika suma novca... No dobro, ima pravo! Verujte mi na rač kad ova serija postane popularna, sve će one da mole da se pojave u njoj, i Ceca i Seka... Živi bili pa videli!

On nije želeo da kaže koliki honorar je dobio za svoje pojavljivanje u seriji.

- Ne volim mnogo da pričam o mom honoraru i neću ti otkriti iznos, ali jedino ti mogu reći da sam pare dobio samo za pesmu "Tražio si sve". To je moja omiljena i najbolja ženska pesma svih vremena - zaključio je Vukašinović.

(Izvor: Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MladenBIZZ

    19. januar 2012 | 17:51

    Milić Vukašinović: Seka i Ceca će moliti da se pojave u seriji ”Folk” http://t.co/j0WbfjXw

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA