AKADEMIJA DEBELIH: Takmičari učestvovali u trci u Prijepolju (FOTO)

Šest učesnika putovalo je u Prijepolje, gde su učestvovali u Trci šampiona. Domaćin im je bio Nebojša zvani Ćale. Takmičari koji su ostali u kući bili su razočarani jer se nisu dovoljno trudili u izazovu

  • 0

Učesnici "Akademije debelih" oprobali su se i kao sportisti - nakon što je žuti tim pobedio u izazovu, preostali članovi ovog tima Vladimir i Božidar odabrali su da sa njima u Prijepolje putuju Jovan, Aleksandra, Mrvica i Ivana. Sa njima su pošli i treneri, a atmosfera u autobusu je bila vesela.

U Prijepolju ih je dočekao takmičar koji je privremeno izbačen s Akademije Nebojša zvani Ćale. On ih je ugostio u etno restoranu. Zanimljivo je to što su se svi takmičari pridržavali pravila koja su im treneri i lekari prepisali. Topao Ćaletov doček ih je sve iznenadio. Vreme provedeno u Prijepolju iskoristili su kako bi prošetali po gradu. Jedan od razloga njihovog dolaska u Prijepolje bila je i Trka šampiona, koja je od ove godine ustanovljena u tom gradu. U trci su se najbolje pokazali Aleksandra i Vladimir.

Iako su se ostali takmičari odlično provodili uz živu muziku, Ćale je bio očajan jer nisu došli svi ukućani, naročito su mu nedostajale Zorica i Divna.

Za to vreme na Akademiji je kuvar Velimir pripremio hranu po još jednom receptu zdrave hrane. Međutim, atmosfera u kući nije bila ista kao prethodnih dana. Većina ukućana koji su ostali na Akademiji su komentarisali da su razočarani zbog toga što se nisu dovoljno trudili u izazovu. Njima je zasmetalo i to što je, kako su rekli, u kući mirno i tiho.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA