Elton Džon: Madoni je karijera gotova, liči na striptizetu!

Britanski pevač je izjavio da njegova koleginica Madona nema prava da komentariše kolege jer joj je karijera završena i sada više liči na striptizetu u luna-parku nego na muzičku zvezdu

  • 3

Sir Elton Džon (65) tokom gostovanja na australijskoj televiziji izvređao je koleginicu Madonu (53). Njega je razbesnelo jer je pevačica napala Lejdi Gagu (26), koja je kuma njegovog sina Zakarija.

Elton pak tvrdi da Madona nema pravo nikoga da napada jer je izgubila sav kredibilitet kao umetnica.

- Zašto je ona tolika noćna mora? Oprostite, ali njena karijera je gotova. Turneja joj je bila totalna katastrofa. Da ima imalo zdrave pameti napravila bi još jedan album kao što je bio "Ray of Light" i klonila bi se plesnih stvari. Trebalo je da se drži popa, jer tu joj stvarno nije bilo ravne. Ali ne, ona je morala da nešto dokazuje. Izgleda kao neka striptizeta iz luna-parka - rekao je Elton i dodao da se pevačica grozno ponela prema Lejdi Gagi.

Madona je već nekoliko puta puta "prozivala" koleginicu Lejdi Gagu. Tvrdi da je njena mlađa kolegica svoju pesmu "Born This Way" napravila tako što je iskopirala njen hit iz 1989. godine "Express Yourself".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • julijana

    6. avgust 2012 | 21:47

    e ako si joj rekao...

  • jackie

    6. avgust 2012 | 15:47

    a na šta ti licis,majke ti?

  • kaca

    7. avgust 2012 | 10:59

    elton dzon je naj odvratniji covek na svetu......... nema ni jedno jedino pravo da m=komenatarise najvecu zvezdu......... svi dobro znaju da joj niko ne moze prici.......ni do kolena pa kada su to uvideli onda su resili da je pljuju po tome se vidi ko je kralj i gospodin a ko prostak i primitivac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA