Toni Cetinski: I u kafani slušam Pink Flojd!

Pesma mog života je ''23. prosinac''! Od izvođača sa ex YU prostora omiljeni su mi Čola, Balašević i Merlin!

  • 1

Povodom velikog koncerta koji će na Dan zaljubljenih održati u Beogradu, Toni Cetinski ekskluzivno za Telegraf.rs govori o detaljima projekta ''Otkrivanje strasti'' koji priprema za predstojeće druženje sa Beograđanima.

- Uvijek se posreći meni i beogradskoj publici kada dođemo u Arenu, kao da smo već uigrani. Napravili smo program za vrlo zahtevnu publiku u Beogradu. Prvi deo koncerta će biti nešto klasičniji, drugi deo će biti ispunjen najjačim rok pesmama svih vremena na svetu. Napravićemo omaž dvadesetogodišnjici smrti Fredija Merkurija, sviraćemo Aerosmit, Vajtsnejk... Treći deo će biti moje najbolje pesme u trajanju od 45 minuta - najavljuje Cetinski.

Pevača smo zamolili da prokomentariše izbor Nine Badrić kao predstavnice Hrvatske na Eurosongu.

- Nina je jako ambiciozna žena, moja prijateljica i veliki profesionalac. Mislim da će se potruditi maksimalno i dosta dobro predstaviti boje svoje države - rekao je Toni.

Cetinski nam je otkrio i koje pesma najviše voli da sluša kada je u kafani?

- Ja sam u duši roker, imam razne faze. AC/DC i Pink Flojd, koju god pesmu da pustite, to je to. Volim Blanta, Džejmsa Morisona, U2, Stinga. Teško je odabrati - kaže popularni pevač.

Cetinski se teško odlučio na odgovor koja mu je od njegovih pesama najomiljenija.

- To je isto kada pitate majku koje od sedmoro dece najviše voli. Pesma mog života je ''23. prosinac'' i kultna je sama po sebi. Tu je i pesma ''Neka te odvede'', teško mi se odlučiti. ''Kad žena zavoli'' je pesma na koju nismo tipovali da će publika toliko da traži, pa se desilo da smo spot za nju pravili od snimaka sa naših koncerata. Od izvođača sa ex YU prostora omiljeni su mi Zdravko Čolić, Balašević i Merlin. Koju god pesmu da odaberem od njih, svaka je dobra - zaključio je Cetinski.

Kompletan intervju pogledajte na videu ispod:

(Tekst: Mladen Mitrić, Video i foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MladenBIZZ

    19. januar 2012 | 18:39

    FULL TEKST za danas - Toni Cetinski :))) ! Vredelo je popeti se na krov hotela IN! http://t.co/CwRHxoYD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA