• 6

MISS INTERNETA: Prijavite se ovde za takmičenje za najlepšu Srpkinju s društvenih mreža

Prijave i fotografije šaljite na miss@telegraf.rs od danas pa do 22. 8, kada će početi glasanje lajkovanjem. Pobednica će pored vrednih nagrada dobiti i šansu da se bori u izboru za "Mis Srbije"

  • 6

Počeo je izbor za Miss Interneta 2012. Sve kandidatkinje za zvaničan izbor najlepše Srpkinje sa društvenih mreža od sad mogu da se prijave na jednostavan način: popunjavanjem prijave koja se nalazi ovde.

Samo na portalu Telegraf.rs počelo je prijavljivanje za "Mis Interneta 2012". Prijave za ovo prestižno takmičenje (koje se organizuje u saradnji s agencijom "Mis Yu") slaće se do 22. avgusta, kada počinje glasanje. Zato, budite brze onoliko koliko ste lepe i ne propustite jedinstvenu šansu da postanete srpska "Miss Interneta" i kandidat za zvaničnu "Mis Srbije".
Put do prijave možete naći i na našoj fan stranici na fejsbuku.
 

 
U prijavi koju budete popunjavale navedite osnovne podatke: Ime i prezime, datum i mesto rođenja, osnovne mere (visina, težina, obim), obrazovanje , hobi, strane jezike koje govorite, link do vašeg Fejsbuk profila (ili profila na nekoj drugoj društvenoj mreži) i kontakt telefon (koji služi za proveru identiteta i neće biti vidljiv nigde na portalu). Uz prijavu priložite i dve fotografije (portret fotka na kojoj se mora videti vaše lice i bikini fotka cele figure, na kojoj se mora videti vaše telo).
Osnovni uslovi zvaničnog izbora za "Mis Srbije" i Mis sveta" nalažu da devojke moraju imati najmanje 18 godina (tolerisaće se svaka koja 18 godina puni do kraja 2012.) i ne više od 26 godina. Takođe, mora biti visoka između 170 i 184 cm i mora imati svoj profil na nekoj od društvenih mreža.
Posle 22. avgusta počinje zvanično glasanje za sve prijavljene devojke, a način glasanja biće veoma jednostavan - lajkovanjem fotografije kandidatkinje, a 15 devojaka sa najviše lajkova naći će se u velikom finalu. Najlepšu od najlepših, "Miss Interneta 2012", u prostorijama kompanije "Comtrade" proglasiće specijalni žiri sastavljen od poznatih srpskih glumaca, pevača, sportista, ali i novinara, blogera i uticajnih tviteraša...Ona će, osim vrednih nagrada i stipendije za školovanje, dobiti priliku da učestvuje na izboru za "Mis Srbije", a možda i za "Mis sveta".
 

 
(Telegraf.rs)


 
 
 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima