Žan-Klod van Dam priznao aferu sa Kajli Minog

Glumac je potvrdio da je imao ljubavnu aferu sa australijskom pevačicom na Tajlandu 1994. godine tokom snimanja filma "Ulični borac"

  • 4

Francuski glumac Žan-Klod van Dam rekao je u intervjuu za britanski ''Gardijan'' da su on i australijska pevačica Kajli Minog imali aferu na Tajlandu 1994. godine tokom snimanja filma ''Street Fighter'' (Ulični borac).

- Da. OK. Da,da,da. To se desilo. Bio sam na Tajlandu i imali smo aferu. Sladak poljubac, predivno vođenje ljubavi - priznao je Van Dam nakon insistiranja novinara.

- Bio bih nenormalan da nisam imao aferu, ona je tako divna i bila je svakog dana ispred mene sa prelepim osmehom, simpatična i veoma šarmantna. Poznavao sam Tajland veoma dobro, tako da sam joj pokazao moj Tajland. Ona je sjajna dama - rekao je glumac.

Zvezda akcionih filmova trenutno promoviše film ''Plaćenici 2'', u kome igra sa Silvesterom Staloneom, Arnoldom Švarcenegerom i Brusom Vilisom. Van Dam je sa velikim entuzijazmom pričao o borbi sa Staloneom u ''Plaćenicima 2''.

- Fanovi žele da vide kako se Muhamed Ali bori sa Frejzerom prsa u prsa. Rekao sam Staloneu da smo mi dva gladijatora i mislim da će se gledaocima svideti - rekao je on. ''Plaćenici 2'' očekuju se na bioskopskim platnima od 16. avgusta.

(Izvor: Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA