AKADEMIJA DEBELIH: Miloš i Jovan se potukli (FOTO)

Jovan je skočio iz kreveta na Miloša jer mu je priredio neprijatno buđenje, pa su počeli da razmenjuju šamare i nimalo bezazlene udarce

  • 0

Na "Akademiji Debelih" došlo je do tuče među takmičarima. Samo nekoliko minuta pred polazak u teretanu na trening, Jovan je bezbrižno spavao u svom krevetu. Buđenje koje mu je Miloš priredio, Jovan će teško zaboraviti. On je prvo nervirao Jovana pomerajući mu pokrivač. Zatim je vikao da ustane, tik uz Jovanovu glavu, pa je na kraju pribegao i fizičkom kontaktu. Bukvalno je izbacio Jovana iz kreveta. Jovan je skočio na njega pa su počeli da razmenjuju šamare i, na prvi pogled, nimalo bezazlene udarce. Međutim, obojica su to radila sa širokim osmehom na licu.

Miloš je uspeo na samom početku da savlada Jovana, bacio ga je na krevet koji je pod težinom i snagom udarca, pukao! Jovan je pokušao da Milošu uzvrati istom merom. Krevet nije izdržao i drugi pad, pa je i druga polovina ploče na kojoj se nalazi dušek popustila. Miloš je zatim uporno pokušavao da ugura Jovana pod tuš, ali se Jovan nije dao pa je čak iskoristio trenutak Miloševe nepažnje da ga ugrize za rame. Sve vreme dok je pokušavao da ga ugrize, Miloš je jabukom udarao Jovana u glavu u pokušaju da ga natera da prestane.

Trening su ovog jutra držali treneri Nemanja i Dragana. Treneri su pohvalili rezultate Akademaca postignute na prethodnom merenju. Iskoristili su priliku i da skrenu pažnju takmičarima da će od ove nedelje decimale odlučivati ko ostaje, što znači da se moraju truditi još više i da ta konstatacija treba da im bude samo još jedan motiv da daju sve od sebe na treninzima.

Tihana je porazgovarala sa Milošem, koji je uspeo da, od kada je na Akademiji, izgubi neverovatnih 37,5 kilograma. On je svestan da je to ogroman uspeh, i sa osmehom na licu konstatuje da, ne samo što bolje izgleda, već se bolje i oseća. Tihana je takođe izjavila da je zadovoljna postignutim rezultatima.

Sa VIP Herojem, Tomom iz grupe Blek Pantersi, je popričala Marina. Na Marinino pitanje o tome da li je zadovoljan postignutim, Toma je odgovorio da bolje nije mogao ni da sanja. Zdravlje mu je odlično, smršao je, problema sa pritiskom nema, kako je rekao, nov je čovek. Njegova želja da vežba raste iz dana u dan. Divna je takođe prokomentarisala da joj ide odlično i da je zadovoljna postignutim na Akademiji.

Marija, koja je uspela da smrša za nedelju dana provedenih sa svojom porodicom, je priznanje rezultata svoga rada dobila od svoje porodice. Ona je bila iznenađena kada joj je brat rekao da je nije video tako zadovoljnu za poslednjih 10 godina. Aleksandra je zaključila da “kida” na treninzima, i da će nastaviti i pošto se Akademija završi i svi odu svojim kućama. Kako su i najavili treneri pre početka, trening je bio ekstremni puta dva. Osoblje doma zdravlja “Vizim” je potvrdio izuzetno poboljšanje zdravstvenog stanja svih takmičara.

Pošto su se vratili na Akademiju, dostavno vozilo portala eLakolije je dovezlo sve potrepštine koje su preko tog portala Heroji naručili. Takmičari su dobili platne kartice portala koje su podsećale na novčanice, koje su iskoristili da plate dostavljenu robu. Predstavnik portala je objasnio na koji način funkcionišu svi sistemi plaćanja u kompaniji Univerexport, kao i na portalu eLakoLiJe.

SOS Služba se našla u problemu sa reporterima koji bi trebalo da intervjuišu takmičare. Pismo je poslato takmičarima. Pismo je pročitala Divna Karleuša, a u pismu, između ostalog piše da je iz opravdanih razloga reporter odsutan, a da je na mesto reportera postavljen Miloš, jer je izrazio želju da se oproba kao TV voditelj. Njemu je dato sat vremena kako bi sastavio pitanja koja će pitati svakog takmičara. Njemu je napomenuto da je ugovorna obaveza svih takmičara da odgovaraju na sva, pa čak i najintrigantnija, pitanja reportera, u ovom slučaju Miloša.

On je iskoristio šansu pa je tako pitao Divnu o tome da li joj pritisak ćerke Jelene da smrša olakšava ili otežava ceo proces mršavljenja, na šta je Divna rekla da ne zna, ali je zaključila da su emotivno zapostavljene žene često gojazne. Ovo je navelo Miloša da joj postavi pitanje vezano za njen odnos sa Nebojšom zvanim Mrnjau. Divna je priznala da tu ima drugarske simpatije i da je Nebojša zgodan i šarmantan čovek.

Jovan je imao problema da se uozbilji na samom početku intervjua, međutim, na pitanja o njegovom odnosu sa Aleksandrom je Milošu je pošlo za rukom da ga umiri. On je priznao da je često namršten jer mu nedostaje društvo, sloboda i porodica. On nije navikao da bude u zatvorenom prostoru. Aleksandra je bila kratka, pa je na pitanje o tome šta joj je motivacija, rekla da je srećna zbog svog izgleda i zdravlja i da je poboljšanje na tim poljima ispunjava i motiviše da radi još više na sebi.

Na sinoćnjem merenju, Bucka je bila najslabija karika među VIP-ovcima. Ona je uz zagrljaje i poljupce napustila Akademiju i obećala ostalim Herojima da će ih gledati i bodriti. Sigurna je da će nastaviti da vežba u Ethno Gym-u, a želja joj je da u finalu Akademije Debelih stane na vagu i pokaže da je uspela i sama da smrša dok je bila kod svoje kuće. Takmičari su imali samo reči hvale za nju.

Toma je prepričavao svoja seksualna iskustva. Divnu je iskoristio kao primer. Rekao joj je da bi svako veče pred spavanje petnaestak minuta mislio na njene oči. Divna je zapazila u kom smeru je išao Tomin pogled, pa mu je samo rekla da to nisu njene oči. Svi su se nasmejali i shvatili Tominu šalu. Divnu je zanimalo kako “to” Romi rade. Toma je predusretljivo odmah poskočio ka Divni, na šta su se ponovo svi nasmejali.

A pošto je napravio dobru atmosferu, Toma je priznao da je prvu devojku imao sa 15 godina. Kaže da je bila jedna devojka u kraju koja je sve momke iz kraja učila čarima kreveta. Na kraju, ona mu je rekla da su joj ostala samo dvojica muškaraca, jedan čije ime počinje na slovo T, i drugi koji je bio Tomin dobar prijatelj. Toma je sa devojkom otiša na Adu, pa se, kako je rekao, tamo desilo šta se desilo. Na provokacije ostalih Heroja da se tamo nije proslavio pa ne priča detalje, toma je samo odmahnuo rukom i rekao da je on bio zadovoljan svojim nastupom, ali da je ona zapravo sve uradila.

Počeo je da nabraja poze, a između ostalih su: Mesi baba testo, oštre i tupe makaze, sitan i krupan biber, grčka kolica i gajdaški. Na insistiranje Heroja, Toma je pojasnio nekoliko poza. Posle nekoliko pokušaja objašnjavanja je ponudio Divni da joj nacrta sve.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA