ZABRANA: "Pink" svojim pevačima ukinuo gostovanje na drugim televizijama

Zabrana se odnosi na pevače koji snimaju za "City records", ali i sve ostale koji računaju na podršku "Pinka". Isto važi i za voditelje ružičastih

  • 0

ZABRANA! Televizija "Pink" odlučila je da svim pevačima koji snimaju za "Siti rekords", ali i ostalima koji žele da se promovišu na "ružičastoj" televiziji (čitaj: "Grand produkcija"), zabrani gostovanje na drugim televizijama!

- Ekskluzivci "Pinka" od sada ne mogu da gostuju na programima drugih televizija. Svi pevači koji izdaju albume za “Siti rekords”, ali i oni koji računaju na podršku ružičaste televizije, ne mogu da gostuju u emisijama drugih programa sa nacionalnom pokrivenošću, niti da daju izjave za njihove emisije. To se odnosi i na voditelje ove kuće - navodi se u saopštenju "Pinka".

Po rečima portparola "Pinka" Darka Popovića, ovo je sasvim normalan potez koji je uobičajen u svetu.

- Sasvim je normalno da TV kuća koja 18 punih godina proizvodi lica ili im daje veliki medijski prostor da održe popularnost ima želju da ekskluzivnost njihove pojave zadrži za sebe. Mi smo čak bili najliberalniji i poslednji donosimo ovakvu odluku, jer je takav pristup najnormalniji svuda u svetu, pa i kod nas, gde već postoje TV kuće koje ograničavaju svoja lica i ekskluzivce svojih izdavačkih kuća kada su gostovanja u drugim elektronskim medijima u pitanju. U novoj televizijskoj sezoni imaćemo preko 10 muzičkih emisija namenjenih pop ili folk muzici, što je svakako veći broj u odnosu na onaj koji nude sve druge televizije i to je dovoljan prostor - izjavio je Popović.

Sa druge strane, pevači ne podržavaju ovakav stav "Pinka“, i smatraju da su ograničavanja ove vrste besmislena i u praksi teško primenljiva.

- Ja nemam nikakav ugovor sa "Grandom“ i "Pinkom“ i mogu da nastupam gde god hoću - rekao je Šaban Šaulić, dok je Aca Lukas ostao bez komentara uz opasku da nije obavešten i da on može da nastupa gde poželi.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA