AKADEMIJA DEBELIH: Divna je ovoga puta "nagrabusila"! (FOTO)

Heroji pripredili neprijatno prepadanje i plašenje do sada veoma opuštene Divne Karleuše. Prepad koji je ličio na uragan a zatim puštanje neprirodnih zvukova usnuloj Divni bio je povod da ova uzdržana dama naprečac promeni svoje manire

  • 0

Trening u teretani je za učesnike "Akademije Debelih" bio iscrpljujući, kao što su im treneri prethodno i obećali. Ovoga buda akcenat nije bio na gubljenju kalorija, odnosno razvijanju mišićne mase, već se, iz više faza, radilo na unapređenju svih delova tela.

Miloš je ponovo preskočio redovan trening. On je vozio bicikl i radio vežbe na step mašini. Problem su ligamenti obe ruke koje je istegao prilikom treniranja, ali mu i ranija povreda kolena zadaje dosta problema. Iako ne trenira sa svojim kolegama, Miloš nije klonuo duhom i sa osmehom na licu je razgovarao o razlozima "zabušavanja" na poslednjih nekoliko treninga. Laza takođe nije bio u mogućnosti da trenira pa je ovoga puta pravio društvo Milošu. Obojica očekuju da to što trenutno nisu u mogućnosti da treniraju neće uticati na njihov rezultat merenja u nedelju. Druga faza treninga je bila vožnja bicikla.

Po povratku sa treninga, neki takmičari su iskoristili slobodno popodne kako bi se ošišali. Frizer je ovoga puta bila Marija. Ona je prvo ošišala Jovana, koji je naizgled bio zadovoljan njenim umećem. Posle Jovana je na berbersku stolicu seo Darko. Pošto je pokazao Mariji na koji način da ga ošiša, ona je preuzela komandu, da bi Darko ipak, na kraju, uzeo stvar u svoje ruke i završio frizuru. Darko je šišanje uradio na centru dvorišta bez bilo kakvog ogledala.

Ostali takmičari su popodne iskoristili opuštajući se u krevetu. Jovan i Aleksandra su dobili masažu od Snežane koja im je, kako su rekli kasnije, prijala kao melem.

Vlada je imitirao Divnu, obukavši njenu spavaćicu, improvizovao je grudi od plastike, i legao u njen krevet. U performansu mu je pomogao i Dejan. Oni koji su gledali performans su ga ocenili kao vrlo vernu imitaciju Divne Karleuše.

Međutim, to nije bio kraj šala na Divnin račun. Laza je predložio da se sakrije ispod Divninog kreveta kako bi, pošto ona legne, iskočio i uplašio je. U nameri su mu pomogli Jovan, Miloš i Dejan. Njih trojica su podigla krevet i dušek Divninog kreveta kako bi smestili Lazu. Pošto je Divna ušla u sobu, svi prisutni su se pravili kao da je sve u redu.

Ćaskali su međusobno o proteklom danu i treningu. Pošto je Divna legla u krevet, osetila je da se krevet trese. Ona je to rekla ostalima koji su je ubeđivali da joj se samo priviđa. Posle nekog vremena ubeđivanja, Laza je uspeo da podigne dušek sa sve Divnom na njemu. Divna je skočila sa kreveta i pobegla na drugi kraj sobe. Jovan ju je odmah pridržao i spustio na najbliži krevet. Ona se toliko uplašila da je počela da viče, dok su se ostali ukućani smejali. Pošto su pomogli Lazi da izađe iz kreveta, Divna je osula paljbu po Lazi i "pomagačima".

Naravno, to našim "Herojima" nije bilo dovoljno pa su iskoristili Divnin trenutak nepažnje kada je, naizgled, već utonula u san, pa je Vlada, prethodno je pomazivši po kosi, uključio mašinicu za šišanje tik uz njeno uho. Vladin postupak je Divnu ponovo uplašio, toliko da je počela da ga juri po sobi. Pošto je smatrala da je Laza organizator svih šala, legla je pored njega sa rečima da može da napravi šou i da će on to uskoro videti i osetiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA