Snima se film „Dosije X“ 3?

Džilijan Anderson, koja je tumačila ulogu agenta Dejnu Skali, rekla je da postoji mogućnost da se snimi nastavak naučno-fantastičnog spektakla. Sličnog mišljenja i Dejvid Duhovni.

  • 0

Kako stvari stoje, „Dosije X“ možda će dobiti i treći filmski nastavak. Ove navode potvrdili su glavni akteri ovog naučno-fantastičnog spektakla, Dejvid Duhovni i Dejna Skali.

Duhovni, sada zvezda serije „Kalifornikacija“, rekao je sajtu „Collider“ da uvek postoji mogućnost da se snimi i treći film.

- Voleo bih da snimimo još jedan film. Mislim da smo spremi za ovo – istakao je Dejvid, koji se proslavio igrajući agenta Foksa Moldera.

Nešto konkretnija bila je Džiljan Anderson. Popularna glumica, koja je tumačila ulogu Molderove partnerke Dejne Skali, otkrila je potencijalne dobre vesti na panel diskusiji odžanoj Fan Ekspo Kanadi 26. avgusta.

Na pitanje da li postoji mogućnost da se snimi treći deo filma „Dosije X“, Andersonova je dala sledeći odgovor:

- Srela sam se sa kreatorom serije Krisom Karterom pre nego što sam došla ovde i postoji mogućnost za tako nešto – rekla je popularna Skali.

Serija „Dosije X“ emitovala se od 1993. do 2002. godine, i imala je devet sezona. Vremenom pojavila su se i dva filma sa istim naslovom. Ranije ovog meseca, spekulisalo se da su zvezde Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson u vezi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA