24 SATA STANIJA: Izraelci prave rijaliti sa srpskom starletom

Dobrojevićeva će za TV šou dobiti honorar od 30.000 evra, odnosno 1.000 evra za svaki dan snimanja

  • 1

Stanija Dobrojević će se posle “Survajvera” ponovo naći u rijalitiju. Atraktivna starleta dobila je ponudu od jedne privatne izraelske televizije, a šou će početi da se snima od 1. septembra u njenom stanu u Novom Sadu, prenosi "Kurir". Stranci su Staniji ponudili honorar od 30.000 evra, odnosno 1.000 evra za svaki dan snimanja.

 

Šou će biti provokativnog karaktera, a kamere će evidentirati svaki staletin potez tokom 24 sata u periodu od mesec dana.

 

Stanija je potvrdila da će se učestvovati u ovom rijatiju.

 

- Bilo je mnogo interesantnih devojaka u konkurenciji, ali su Izraelci izabrali mene, jer sam mlada, popularna i obrazovana. Moja tužna životna priča je bila presudna – rekla je Dobrojevićeva za "Kurir", i dodala:

 

- Izraelce je zainteresovala moja biografija i ozbiljne teme, vezane za moj život. Rođena sam u Virovitici, dete sam iz rata, otac mi je bio uspešan ekonomista, koji se intezivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, kad su ga ubili Hrvati. U jednom danu sam izgubila oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na kola. Majka je ostala sama s dvoje male dece, i tada smo se preselili u Srbiju. Srećom, tatine sestre su imućne, pa su nam finansijski pomogle - zaključila je starleta.

 

(izvor: Kurir)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA