PRVI KUVAR SRBIJE: I Ana Nikolić među takmičarima (FOTO)

Posle Jelene Karleuše, Romane Panić, Bojane Stojković, Suzane Mančić i ostalih, atraktivna pevačica će se takođe naći u konkurenciji za najboljeg VIP kuvara Srbije. Pored Ane, učestvovaće će i urednik “Pressa” Nemanja Pajić

  • 0

"Prvi kuvar Srbije" jeste jedan od rijalitija koji će činiti novu programsku šemu televizije Pink za sezonu 2012/2013. Šou za najboljeg VIP kuvara Srbije startuje u ponedeljak 3. septembra, a među učesnicima će se naći poznate ličnosti iz srpskog džet-seta kao što su  Jelena Karleuša, Romana Panić, Cakana, Big Lale, Bojana Stojković, Marko Kon, Danijel Đokić i Suzana Mančić.

Osim navedenih zvezda, za titulu prvog kuvara Srbije boriće se i Ana Nikolić. Atraktivna pevačica istakla je da je ovaj poziv prihvatila kao veliki izazov.

-  Ana je kao mala učila da kuva od majke, ali dugo se nije latila varjače. Ovo će biti provera koliko joj je zaista ostalo znanja iz perioda kada nije bila poznata. U šou ne ulazi da bi pobedila, već radi zabave. Misli da ce drugi biti dosta bolji od nje - otkriva naš sagovornik blizak pevačici.

Izazovnoj Paraćinki pridružiće se i Nemanja Pajić, urednik džet-set strana u dnevnom listu "Press". Pajića se sećamo kao jednog od članova žirija u "Zvezdama Granda", kada je ocenjivao mlade pevače. Ovog puta, došao je red da drugi ocenjuju njegov rad.

- Za razliku od Ane, Nemanja sebe smatra vrsnim kulinarom i očekuje visok plasman - otkriva izvor.

Kao što smo već napomenuli, "Prvi kuvar Srbije" kreće sa emitovanjem 3. septembra. Sudije u ovom novom rijalitiju televizije Pink biće Nenad Čanak, Petar Gajić i Velimir Veca Dejanović. Preostalih deset takmičara publika će moći da upozna u prvoj epizodi.

(Telegraf.rs / Foto: Svet)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA