"VIP KULINARI": Počinje "Prvi kuvar Srbije"

Predstavljamo vam 20 učesnika koji će se preko tri meseca boriti za nagradu od milion dinara. Šou će se emitovati svakog radnog dana od 20 sati na televiziji "Pink"

  • 1

Večeras na televiziji „Pink“ počinje sa emitovanjem novi rijaliti šou „Prvi kuvar Srbije“, koji je deo nove programske šeme za sezonu 2012/2013. Novi projekat okupiće 20 poznatih ličnosti iz zemlje, koji će pokazati svoje kulinarsko umeće . „Prvi kuvar Srbije“ možete pratiti svakog radnog dana, sa početkom u 20 sati.

Svake nedelje jedan od takmičara napustiće šou, a odluku će doneti stručni žiri, koji će činiti političar Nenad Čanak, kuvar Velibor Dejanović Veca i potpredsednik kulinarske acosicjacije Petar Gajić. Učesnici će biti izloženi određenoj vrsti torture, odnosno rada pod pritiskom.

“Prvi kuvar Srbije” trajaće više od tri meseca, a Telegraf.rs Vam predstavlja učesnike dugoočekivanog rijaliti šoua.

1. Ana Nikolić

Ana Nikolić pojavila se na sceni 2003. godine, gde je odmah skrenula pažnju na sebe. Nikolićeva je 2004. godine na Beoviziji dobila nagradu za otkriće godine, a do sada je snimila 4 albuma. Atraktivna Paraćinka je pre dva meseca objavila spot za najnoviju numeru “Baksuze”, u kojem se pojavljuje poznati svetski igrač i model, Tristan Templ. Ana veruje da će više nervirati članove žirija nego što će pokazati neznanje u kuvanju.

2. Romana Panić

Još jedna pevačica našla se u konkurenciji za “Prvog kuvara Srbije”. Romana je već 14 godina aktuelna na sceni, a kaže da kuva sama sebi, kao i osobama sa kojima provodi vreme.

3. Aleksandra Janković

Aleksandra Janković, koja je po struci pshiholog, je nedavno bila narodni poslanik u skupštini Republike Srbije. U šou ulazi sa skepsom da je vrsna kuvarica, ali vrlo spremna da se za tu titulu i bori.

4. Jelica Sretenović

Glumica se proslavila igrajući u 74 ostvarenja i važi za jednu od najboljih komičarki svog vremena. Smatra da je odlična kuvarica, ipak, plaši se nekih zadataka koji su van domašaja domaće kuhinje.

5. Marko Kon (40)

Muzički producent i aranžer, poznat po učešću na „Eurosongu“ sa pesmom „Cipela“. Misli da je iznadprosečno nadaren za kuvanje za jednog muškarca iz Srbije.

6. Bojan Marović (28),

Pop pevač iz Crne Gore, mezimac tinejdžerki od same pojave na festivalu „Sunčane skale“. Nije ga sramota da kaže da ume dobro da kuva, iako je đetić.

7. Dragica Radosavljević Cakana

Folk pevačica čiji specifični glas je prijemčiv i onima koji ne slušaju narodnjake. Oslanja se na poreklo sa Kosova i tradicionalnu kuhinju.

8. Bojana Rajić Stojković

Manekenka i supruga golmana Vladimira Stojkovića. Smatra da je odlična kuvarica, naučena od malih nogu da muškarcu treba spremiti ručak svakodnevno.

9. Suzana Mančić

Loto devojka u koju je bila zalubljena cela bivša Jugoslavija. I sada računa na šarm kako kod gledalaca, tako i kod žirija, mada, kaže, ume odlično da kuva.

10. Marija Petronijević

Mlada glumica rodom iz Požege, a poznata po ulozi u seriji „Selo gori, a baba se češlja“. Pokušaće da razbije predrasude da lepe devojke ne moraju da znaju i da kuvaju.

11. Milan Dinčić Dinča

Dinča je počeo svoju uspešnu pevačku karijeru posle takmičenja „Zvezde Granda“. U kulinarski šou dolazi da pokaže šta je sve naučio od svojih roditelja koji žive na jugu Srbije.

12. Ana Milenković

Ova pop pevačica je nekadašnja članica grupe „Bjuti kvins“, koja sa Marijom Šerifović predstavlja Srbiju na pesmi „Evrovizije“ 2007. godine. Misli da je u potpunosti spremna da demonstrira sve veštine kuvanja kojima vlada.

13. Lazar Antić – Big Lale

Najpoznatiji mađioničar Balkana, a nekada i šire. Big Lale ima iskustvo u rijalitijima, pošto je učestvovao u VIP „Velikom bratom“. U šou ulazi smatrajući sebe favoritom, budući da se mesarskim poslom bavi više decenija.

14. Aleksandra Bursać

Aleksandra je takođe bila u „Zvezdama Granda“. I pored relativno skromnog plasmana u takmičenju, Bursaćeva je ostala u jatu Saše Popovića. Misli da ju je majka dovoljno naučila o kuvanju.

15. Anja Šaranović

Anja je manekenka i prva pratilja na izboru za "Mis Srbije" 2010. godine. Njen moto učestvovanja u „Prvom kuvaru Srbije“ je „lepota i kuvanje mogu da idu zajedno“.

16. Snežana Mišković Viktorija

Jedna od najvećih rok zvezda s kraja osamdesetih godina prošlog veka. Svoje veštine kuvanja već je demonstrirala i u rijalitiju „Farma“,  ali ovde će biti teže.

17. Nemanja Pajić

Nemanja je poznati novinar, zaposlen kao urednik u dnevnom listu „Press“. Bio je svojevremeno u žiriju u takmičenju za „Zvezde Granda“.  Smatra da fantastično kuva i spreman je da se bori za titulu pobednika.

18. Daniel Đokić

Pop pevač koji je doskora bio oženjen sa Danom Karić, ćerkom Bogoljuba Karića. Veruje da za jednog mladog čoveka poprilično dobro ume da barata varjačom.

19. Mišel Gvozdenović

Takođe nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“. Iako je odrastao van Srbije, misli da je naučio sve što treba kako o domaćoj tako i o inostranoj kuhinji.

20. Jelena Ristić Štefanec – Jellena

Jellena je počela kao prva pevačica „Koktel benda“, a danas je solo izvođač. Ima želju da se dokaže u kuvanju i osvoji nagradu vrednu milion dinara.

(Telegraf.rs/foto: Kurir/Svet/Fejsbuk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ducika

    4. septembar 2012 | 00:02

    bas me zanima kakvo li ce jelo biti kada ga kuvaju vip licnosti :DD puno silikona hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA