Adel i "One Direction" u Ginisovoj knjizi rekorda! (FOTO)

Muzički sastav "One Direction" oborio je rekord postavši prvi britanski bend čiji je debi album "Up All Night" odmah dospeo na prvo mesto albuma u SAD, dok je pevačica Adel oborila čak sedam rekorda

  • 0

Adel je oborila sedam svetskih rekorda - prva je žena, prva britanska umetnica i umetnica koja je najbrže prodala albume u SAD, autorka je najprodavanije digitalne numere "Rolling in the Deep" i u SAD i u Britaniji, a "21" je najprodavaniji digitalni album u SAD i Britaniji.

Grupa "One Direction" postala je prvi britanski bend čiji je debi album "Up All Night" odmah dospeo na prvo mesto albuma u SAD.

Povratnički koncert grupe "Stone Roses" proglašen je za najprodavaniji rok koncert u istoriji Britanije. Svih 220.000 karata za tri koncerta u "Hiton parku" prodato je za 68 minuta.

Madona je privukla najbrojniju TV publiku (114 miliona gledalaca) svojim nastupom na "Super boulu" u februaru, dok je album Ledi Gage "Born This Way" najprodavaniji američki digitalni album sa 1,1 miliona kopija prodatih u prvoj nedelji od pojavljivanja.

Adelin "21" je doskora bio najprodavaniji album 2012. godine, ali ju je nedavno na tom mestu smenila Emeli Sande sa "Our Version of Events".

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA