OZDRAVILA: Maja Nikolić bolesna za sud, ali se provodi

Viši sud naložio pravnom zastupniku pevačice da u roku od nedelju dana dostavi medicinsku dokumentaciju o njenom zdravstvenom stanju, zbog kog se nije pojavila na suđenju.

  • 0

Branilac pevačice Maje Nikolić dužan je da do 24. septembra podnese medicinsku dokumentaciju sa kojom će opravdati izostanak svoje klijentkinje na ročištu koja je trebalo da se održi u ponedeljak, prenosi "Blic". Da podsetimo, Nikolićevoj i njenom kolegi Milošu Bojaniću sudi se zbog vređanja Jevereja u rijaliti šouu "Dvor".

Veliko je pitanje da li će dokumentacija biti dovoljna kao opravdanje, pošto se pevačica istog dana pojavila na rođendanskoj zabavi televizije Pink, gde je navodno ostala do ranih jutarnjih časova i bila jedna od najveselijih zvanica.

Dušica Ristić, portparolka Višeg suda, istakla je da sud naložio pravnom zastupniku Nikolićeve da za nedelju dana dostavi medicinsku dokumentaciju o njenom zdravstvenom stanju, zbog čega se nije pojavila na suđenju. Zbog odobrenog roka, Ristićeva nije mogla da komentariše da li će sud kazniti pevačicui ili naložiti njeno privođenje.

Maja Nikolić nije bila dostupna za komentar.

Ročištu takođe nije prisustvovao ni Miloš Bojanić. Njegov branilac Slobodan Stojanović istakao je sudiji da njegov klijent ima problema sa sinusima.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA