MIŠO KOVAČ: Bob Dilan je neznalica koja lupa gluposti!

"Dilan nema pojma, priča besmislice i nije mi jasno zašto on komentariše našu istoriju kada je potpuna neznalica", izjavio je hrvatski pevač Mišo Kovač

  • 15

Nakon velike bure koja se podigla u Hrvatskoj nakon izjave Boba Dilana da Srbi mogu da nanjuše Hrvate kao što Jevreji prepoznaju naciste, pa čak i zabrane puštanja Dilanovih pesama na radiju, sada se javio i pevač Mišo Kovač koji je čuvenog američkog kantautora nazvao neznalicom koja se meša u stvari o kojima nema pojma!

Nema Bob Dilan pojma! Šta on uopšte zna. Šta on ima da mudruje o tome da Srbi mogu nanjušiti Hrvate, o našoj istoriji, priča besmislice. Dobro se zna da su političari namestili rat u Jugoslaviji i da su Srbi napali Hrvatsku. Nije tada svet reagovao na jedan Vukovar, a znate zašto? Zato šta je Americi bilo u interesu da uzme Kosovo kao svoju bazu. I ona je to uspela. I šta sad ima Dilan o tome da priča, kao da on o tome nešto zna. Kakva je on legenda? Elvis Prisli je legenda, "Bitlsi" su legende... A Dilan je bio tip koji je svirao tu neku ruralnu muziku u Americi - ispričao je Mišo Kovač.

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nele

    1. oktobar 2012 | 17:19

    Dragi moj stari Miso, nije on neznalica, naprotiv. Vrlo on dobro zna ko su Hrvati i sta je Jasenovac. To sto vi ucite sta je babi milo istoriju i da je za sve kriv Milosevic, to je druga stvar. Vi ste imali najvece logore i najbrutalnija ubistva i za to niste kaznjeni. Da jeste, ne bi tako lupao , jer ti ne znas sta pricas, ili ne zelis da znas.

  • xxx

    1. oktobar 2012 | 17:12

    a ti si legenda? slepac

  • ator

    1. oktobar 2012 | 18:48

    bob u jednoj pesmi kaze"kad nemas nista.nista i n e mozes da izgubis".tako i miso nema pameti pa nema sta da izgubi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA