"PLAVA ŠEHEREZADA": Karleuša glumi u "Sulejmanu Veličanstvenom"?

Susret između producenata popularne turske serije i pevačice dogodio se na stadionu, i to posredstvom Duška Tošića. Navodno, čelne ljude "Sulejmana Veličanstvenog" privukao je njen specifičan i atraktivan izgled

  • 9

Jelena Karleuša nedavno se sa ćerkama preseila u Tursku, gde se pridružila svom suprugu Dušku Tošiću, koji igra za tamošnji fudbalski klub Genčlerbirligi.

Prema pisanju dnevnog lista "Alo", popularna pevačica je svojom pojavom u Ankari privukla pažnju producenata popularne turske serije "Sulejman Veličanstveni", koji su, navodno, ponudili JK da zaigra pored Halita Ergenca, koji je pre neki dan imao neprijatnost prilikom posete Sloveniji.

- Jelena je u Tursku otišla sa ćerkama kako bi bile uz Duška Tošića, koji je tamo potpisao ugovor i igra za Genčlerbirligi, međutim, kao i uvek, kada nekuda ode, desilo joj se nešto neočekivano. Producenti serije "Sulejman Veličanstveni" videli su Jelenu pre nekoliko dana kada je bila na stadionu u Ankari i gledala supruga na jednoj od utakmica. Raspitali su se i čuli za njenu popularnost u Srbiji, pa su odmah došli na ideju da joj ponude jednu od uloga u njihovoj seriji. Kažu da Jelena ima specifičan i atraktivan izgled i to ih je privuklo - rekao je izvor blizak Karleuši za "Alo" i dodao da je do susreta između producenata i nje došlo na stadionu preko Duška Tošića.

- Pozvali su Jelenu i izneli joj svoje utiske i ponudu koju su za kratko vreme osmislili. Karleuši je sve to zvučalo simpatično, ali im nije dala potvrdu da tako nešto u svojoj karijeri želi. Zahvalila im se na ponudi, ali je rekla da će razmisliti o svemu. Još ne zna da li će pristati jer je preokupirana pevačkom karijerom i porodičnim obavezama, ali ponuda joj veoma laska - zaključio je izvor.

Jelena Karleuša nije bila dostupna za komentar. Da podsetimo, tokom leta se "šuškalo" da će se ekipi "Sulejmana Veličanstvenog" pridrudižiti i slavni glumac Bred Pit, koji bi glumio u nekoliko epizoda.

Druga sezona popularna turske serije uskoro bi trebalo da počne za prikazivanje na "Prvoj" televiziji, a sve skandale oko "Sulejmana" možete saznati ovde.

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    2. oktobar 2012 | 13:29

    lazi lazi i samo lazi.sta bi sa velikom popularnoscu u grckoj gde je bila nacionalna heroina i najveca zvezda, rame uz rame sa anom visi i despinom vandi a kada su grke pitali ko je jk mislili su da je marka carapa za zene.sta bi sa mega odusevljenim spancima koji su je na svim naslovnicama vidjali svakodnevno,gostovanjima po spanskoj tv a na kraju nasi novinari preveli jedan clanak u kome pisu o tosicu koji je dosao u spaniju da zivi sa zenom starletom.mora da je i ovoga puta njen los i primitivno malogradjanski marketing proradio.daj Boze da je tako.ja joj iskreno zelim sve najbolje i da joj masta nekada postane stvarnost ali pre svega da se drzi one prvo skoci pa reci hop.

  • sulejman veelicanstveni

    2. oktobar 2012 | 12:16

    hoce li reci eselamu alejkum ili Allah je jedan ili nesto slicno???

  • abcdef

    2. oktobar 2012 | 12:08

    Kakva jebena Šeherezada?! To je druga serija, idioti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA